اقامت-پس-از-تحصیل-در-مالزی

اقامت پس از تحصیل در مالزی

اقامت پس از تحصیل در مالزی

کشور مالزی جهت دریافت اقامت شرایط بسیار سختی را برای متقاضیان در نظر گرفته است اما متقاضیان این امکان را دارند که اقامت مالزی را دریافت کنند. اشخاصی که اقامت دائم مالزی را دریافت کنند می­توانند به راحتی در این کشور کار کرده و یا شرکتی را به ثبت رسانده و حق ورود و خروج از مالزی را خواهند داشت. اقامت پس از تحصیل در مالزی باتوجه به شرایط بسیاری امکان­پذیر خواهد بود و تابعیت افراد از قوانین مالزی موجب می­شود تا امکان اقامت پس از تحصیل در مالزی را دریافت کنند.

افرادی که دارای ملیت­های مختلفی هستند می­توانند اقامت پس از تحصیل در مالزی را دریافت کنند البته این در صورتی است که اصول و مقررات تعیین شده را رعایت کنند. اخذ ویزای مالتی پل و یا ویزای توریستی مالزی این اجازه را به متقاضیان می­دهد تا در کشور مالزی اقامت داشته باشند. البته در این مورد مدت اعتباری که گذرنامه شخص متقاضی دارد نقش تأثیرگذاری خواهد داشت. متقاضیان اخذ اقامت پس از تحصیل در مالزی ابتدا می­توانند اقامت مالزی را به مدت ۱۰ سال اخذ نمایند و پس از به پایان رسیدن دوره اقامت خود اقدام به تمدید آن کنند.

اقامت پس از تحصیل در مالزی تحت عنوان MM2H شناخته می­شود که براساس اصول و قواعد خانه دوم مالزی بوده و باتوجه به آن کلیه اشخاصی که از کشورهای بین­المللی هستند این امکان را خواهند داشت تا ویزای سوشیال مالزی را دریافت کنند. در این حالت متقاضیان دریافت اقامت پس از تحصیل در مالزی می­توانند وارد کشور مالزی شده و براساس قوانین تعیین شده از سوی دولت مالزی در این کشور اقامت داشته باشند.

دانشجویانی که تمایل به دریافت اقامت پس از تحصیل در مالزی دارند می­توانند بدون هیچ محدودیت سنی اقدامات لازم را انجام دهند. همراهان افراد متقاضی نیز این امکان را دارند که به­عنوان شخص اصلی وارد کشور مالزی شده و در این کشور اقامت داشته باشند. البته باید این نکته را نیز عنوان کرد افرادی که در MM2H عضویت دارند نمی­توانند اقامت دائم مالزی را دریافت کنند. متقاضیانی که قصد دریافت اقامت دائم مالزی را دارند باید ویزای خود را باتوجه به شرایطی که در کشور مالزی وجود دارد تمدید کرده و در این کشور آسیایی اقامت داشته باشند.

افرادی که موفق به اخذ اقامت دائم مالزی شده­اند باید به این نکته توجه داشته باشند که در گروه­ها و سازمان­های سیاسی عضویت نداشته باشند. عضویت افراد در این گروه­ها موجب می­شود دولت مالزی به راحتی اجازه اقامت آن­ها را لغو کند. اقامت پس از تحصیل در مالزی در بین دانشجویان بین­المللی که به تحصیل در دانشگاه­های مالزی اشتغال دارند از محبوبیت بسیاری برخوردار است. متقاضیان باید در نظر داشته باشند که اخذ اقامت پس از تحصیل در مالزی از طریق راه­های مختلفی امکان­پذیر است.

دانشجویانی که متقاضی دریافت اقامت پس از تحصیل در مالزی هستند در صورتی که از تمکن مالی بالایی برخوردار باشند می توانند به سادگی و بدون هیچ­گونه محدودیتی اقامت مالزی را دریافت کنند. متقاضیان دریافت اقامت مالزی باید سپرده­ای را دریکی از بانک­های مالزی داشته باشند که حداقل موجودی آن دو میلیون USD باشد. البته متقاضیان اخذ اقامت پس از تحصیل در مالزی می­توانند پس از گذشت ۵ سال مبلغ سپرده خود را باز پس بگیرند.

اقامت پس از تحصیل در مالزی برای کارشناسان

دریافت اقامت پس از تحصیل در مالزی برای کارشناسان دارای شرایط خاصی است که براساس آن متقاضیان باید مهارت و یا استعداد خاصی را داشته باشند و بتوانند در یک زمینه صنعتی بهترین عملکرد را از خود نشان دهند. البته دانشجویان متقاضی اقامت پس از تحصیل در مالزی می­توانند در زمینه بهداشتی و درمانی و یا علوم و فنّاوری و بانکداری و امور مالی و موارد دیگر مهارت بالایی داشته باشند. در این حالت یک کارفرما باید در کشور مالزی فرد متقاضی را حمایت کند و از سوی کشور مبدأ نیز نامه­ای ارسال شود که گواهی بر رفتار خوب متقاضیان باشد.

اقامت پس از تحصیل در مالزی مختص متخصصان

دانشجویانی که متقاضی اخذ اقامت پس از تحصیل در مالزی هستند باید در زمینه تحصیلی خود به تخصص بالایی دست پیدا کرده باشند. اقامت پس از تحصیل در مالزی مختص متخصصان نیز دارای شرایط ویژه­ای است که از سوی متقاضیان باید در نظر گرفته شود. در این حالت نیز متقاضیان باید کارفرمایی را در کشور مالزی داشته باشند و نامه­ای نیز از سوی مسئولین مربوطه در کشور مبدأ صادر شود که بیانگر رفتار خوب متقاضیان است. افراد متخصصی که قصد دریافت اقامت پس از تحصیل در مالزی را دارند باید سه سال سابقه کاری داشته باشند تا بتوانند اقامت پس از تحصیل در مالزی مختص متخصصان را دریافت کنند.

ویزای خاص برای والدین متقاضیان اقامت پس از تحصیل در مالزی

والدین متقاضیان دریافت اقامت پس از تحصیل در مالزی در صورتی که سن آن­ها بیشتر از ۶۰ سال باشد می­توانند بدون هیچ ممنوعیت و محدودیتی به همراه متقاضی اصلی وارد کشور مالزی شوند. والدین متقاضی می­توانند ویزای ۶ ماهه­ای را دریافت کرده و به مدت ۱۰ سال آن را تمدید کنند. طرح خانه دوم مالزی مهم­ترین برنامه­ای است که توسط دولت مالزی تشکیل شده است و براساس آن متقاضیان می­توانند اقامت پس از تحصیل در مالزی را دریافت کنند.

متقاضیان دریافت اقامت مالزی از طریق طرح خانه دوم باید مدارک لازم را تهیه کرده و تمام تائیدیه­های لازم را از سوی مسئولین مربوطه دریافت کنند. اشخاص متقاضی باید حساب بانکی در کشور مالزی افتتاح کرده باشند و کلیه آزمایشات پزشکی لازم را انجام دهند. درنهایت متقاضیان می­توانند تائیدیه نهایی ویزا را اخذ کرده و ویزای مالزی را دریافت کنند.

مدارک لازم جهت اخذ اقامت پس از تحصیل در مالزی

  • ارائه ۵ قطعه عکس با سایز ۶ در ۴ که پشت آن­ها نیز امضا شده است
  • ارائه کپی از کلیه صفحات گذرنامه افراد متقاضی
  • ارائه کپی برابر اصل از شش صفحه اول گذرنامه متقاضیان
  • ارائه ترجمه رسمی از اسناد املاک چنانچه وجود داشته باشد
  • ارائه ترجمه رسمی از آخرین مدرک تحصیلی متقاضیان
  • ارائه رزومه انگلیسی متقاضیان
  • ارائه ترجمه رسمی از شناسنامه متقاضیان دریافت اقامت پس از تحصیل در مالزی
  • ارائه ترجمه رسمی سند ازدواج متقاضیان در صورت متأهل بودن

متقاضیان باید مدارک درخواستی را شخصاً به سفارت مالزی در کشور خود تحویل دهند تا بررسی­های لازم در خصوص آن­ها انجام شود. دانشجویان متقاضی دریافت اقامت پس از تحصیل در مالزی باید در روز تعیین شده جهت انجام مصاحبه و ارائه مدارک به سفارت مالزی مراجعه کنند تا در زمان مقرر بررسی­های لازم انجام شود. در غیر این صورت وقت آن­ها باطل شده و متقاضیان دیگر در اولویت خواهند بود.

لطفا با امتیازدهی به این مقاله ما را یاری فرمائید
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code