سفارت-آلمان

سفارت آلمان

سفارت آلمان

 

اگر قصد سفر به کشور آلمان را دارید باید ویزای کشور آلمان را دریافت کنید. جهت اخذ ویزای آلمان ضروری است مدارک خود را پس آماده کردن و دریافت وقت از سفارت آلمان به صورت آنلاین، به سفارت آلمان ارائه دهید.

اطلاعات کلی از سفارت آلمان

آدرس: سفارت کشور آلمان در تهران، خیابان فردوسی، پلاک ۳۲۰-۳۲۴ قرار دارد.
تلفن تماس سفارت: ۳۹۹۹۰۰۰۰
صندوق پستی: ۱۷۹-۱۱۳۶۵
شماره فکس: ۳۹۹۹۱۸۶۰
ساعات کاری: روزهای یکشنبه تا پنجشنبه

بخش حقوقی و کنسولی سفارت آلمان

اگر آلمانی‌ها در کشورهایی خارج از آلمان ساکن باشند و قصد برقراری ارتباط با آلمان را داشته باشند می‌بایست از بخش کنسولی سفارت آلمان اقدام نمایند و در اصل این بخش همچون پل ارتباطی بین آلمان و افرادی که در خارج از آلمان هستند، می‌باشد. در بخش حقوقی و کنسولی سفارت آلمان خدمات مختلفی در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد.

ساعت کاری باجه‌ها در سفارت آلمان

ساعت کاری بخش حقوقی کنسولی: ۷:۳۰ تا ۱۰:۳۰
ساعت کاری تحویل مدرک تحصیلی برای تائید: ۸:۳۰ تا ۱۰:۳۰
ساعت کاری دریافت مدارک: ۱۴:۳۰ تا ۱۵:۳۰ که البته در ماه‌های ژوئیه تا اوت این زمان تغییر می‌کند و بین ۱۴:۰۰ تا ۱۴:۳۰ می‌شود.
ساعت دریافت گذرنامه: ۱۰:۰۰ تا ۱۲:۰۰ و ۱۳:۰۰ تا ۱۵:۰۰
ساعت کاری دریافت تائید مدارک: این دفتر در سفارت آلمان روزهای یکشنبه تا پنجشنبه در ساعت‌های ۷:۰۰ صبح تا ۱۴:۳۰ بعدازظهر به تمامی مراجع کنندگان خدمات ارائه می‌نماید و همچنین نیازی به گرفتن وقت قبلی هم نیست.

چگونه از سفارت آلمان وقت قبلی بگیریم؟

در صورتی که قصد گرفتن وقت از سفارت آلمان را دارید می‌توانید به طور آنلاین و به وسیله ارسال ایمیل اقدام نمایید. این کار موجب می‌گردد تا نیازی به انتظارهای طولانی مدت در پشت درب‌های سفارت نداشته باشید و همچنین به این نکته توجه کنید که این کار کاملاً رایگان انجام می‌شود و هیچ هزینه‌ای را در بر نخواهد گرفت. اگر از سفارت آلمان وقت قبلی بگیرید و زودتر از حد موعد در محل مورد نظر آماده شوید باید تا زمان تعیین شده صبر کنید و در صورتی که دیرتر از وقتتان به سفارت آلمان برسید موجب می‌شود تا وقت شما باطل گردد.
برای گرفتن وقت از سفارت آلمان باید گذرنامه داشته باشید و پس از اینکه به طور آنلاین از سفارت آلمان وقت گرفتید باید در روز معین شده برای مصاحبه به سفارت این کشور مراجعه کنید تا بتوانید ویزای آلمان را دریافت نمایید.

مدت زمان دریافت ویزای آلمان

با توجه به اینکه سفارت آلمان محدودیتی را برای ارائه ویزای آلمان در نظر گرفته است و از سوی دیگر مراجعین نیز زیاد هستند تعیین وقت چندی هفته و یا چندین ماه با توجه به نوع ویزایی که می‌خواهید امکان دارد متغیر باشد، لذا باید این نکته را مورد توجه قرار دهید. برای دریافت ویزای آلمان باید دقت کنید که تمام مدارکتان کامل باشد و اگر مدارک شما ناقص باشد، نقص مدرک می‌خورید و درخواستتان رد می‌شود.
چنانچه فردی که متقاضی دریافت ویزای آلمان است کمتر از ۱۶ سال سن داشته باشد می‌بایست والدین وی امضا کنند. البته در صورتی که برگه راهنمای سفارت را مطالعه کنید به راحتی می‌توانید متوجه شوید که برای دریافت ویزای آلمان به چه مدارکی نیاز خواهید داشت. این نکته را بدانید که قوانین در سفارت آلمان خیلی سریع تغییر می‌کنند، لذا لازم است در این خصوص خود را به روز نگه دارید.

چند نکته از سفارت آلمان

در اطراف سفارت آلمان چندین موسسه و افراد بسیاری وجود دارند که مدعی هستند با سفارت آلمان در ارتباط هستند و می‌توانند به شما در این زمینه کمک کنند. این نکته را بدانید که سفارت آلمان هیچ ارتباطی با این موسسه‌ها و افراد ندارد و در صورت ایجاد مشکل هیچ مسئولیتی را قبول نمی‌کنند.
فرم تعیین وقت و درخواست ویزای آلمان به صورت رایگان ارائه می‌گردد و نیازی به پرداخت هیچ هزینه‌ای نیست. مدارکی که به سفارت آلمان ارائه می‌دهید باید به طور کامل و درست و صادقانه باشند و هیچ دروغی در بین آن‌ها وجود نداشته باشد. در غیر این صورت هیچ ویزایی به شما ارائه نخواهد شد.
اگر از سفارت آلمان وقت بگیرید نمی‌توانید آن را باطل کنید پس بهتر است در این خصوص دقت کامل را داشته باشید و موقعی به سفارت آلمان مراجعه نمایید که مطمئن هستید در وقت تعیین شده می‌توانید به آنجا رجوع کنید.

هزینه‌ی ویزای آلمان

برای پرداخت هزینه‌ی ویزای آلمان باید آن را به شکل نقدی و به یورو به سفارت آلمان پرداخت کنید. توصیه می‌شود که مبلغ مورد نظر را به طور دقیق به همراه داشته باشید و آن را بپردازید. نکته‌ی قابل توجهی که وجود دارد این است که این هزینه را تنها می‌توانید به صورت اسکناس پرداخت کنید و نمی‌توانید آن را به صورت سکه بپردازید.
ویزای ترانزیت نوع A
• پایین ۶ سال: رایگان
• بین ۶ تا ۱۲ سال: ۳۵ یورو
• بالاتر از ۱۲ سال: ۶۰ یورو
ویزای شینگن نوع C
• پایین ۶ سال: رایگان
• بین ۶ تا ۱۲ سال: ۳۵ یورو
• بالاتر از ۱۲ سال: ۶۰ یورو
ویزای طولانی مدت برای اقامت
• پایین ۱۸ سال: ۳۰ یورو
• بالای ۱۸ سال: ۶۰ یورو

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای آلمان

برای دریافت ویزای توریستی آلمان باید مدارکی را ارائه دهید که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد. به این نکته توجه کنید که حتماً باید از مدارکی که ارائه می‌دهید کپی تهیه کنید، زیرا باید به سفارت آلمان ارائه دهید. با این حال در آخر هم اصل و هم کپی مدارک به شما تحویل داده می‌شود.
• ترجمه‌ی مدارک به زبان انگلیسی
• شناسنامه
• گذرنامه‌ای که حتماً اعتباری بیشتر از ۶ ماه داشته باشد.
• کپی از همه‌ی صفحات گذرنامه که در آن‌ها مهر ویزا خورده است به همراه صفحات اول تا پنجم
• ۳ قطعه عکس رنگی با زمینه‌ی سفید، تمام رخ و با سایز ۴*۶
• برگه‌ای که نشان دهد شما در مدتی که در آلمان اقامت دارید هتلتان را رزرو کرده‌اید و یا اینکه در آلمان صاحب خانه هستید.
• منبع مالی: می‌بایست امکانات مالی‌تان در سطح مناسبی باشد (مقدار آن را حتماً چک کنید) علاوه بر این لازم است تا پرینت حساب بانکی‌تان را روی سربرگ انگلیسی و به‌صورت مهر شده تحویل سفارت بدهید.
• بلیت هواپیمای رفت و برگشت
• بیمه‌ی مسافرتی که در کشور آلمان نماینده‌ی معتبر داشته باشد با حداقل پوشش ۳۰ هزار یورو برای هر شخص.

نکته آخر

همه‌ی ایمیل‌هایی که به سفارت آلمان ارسال می‌کنید می‌بایست به زبان آلمانی و یا انگلیسی باشد. ایمیل‌هایی که به زبان فارسی و یا هر زبان دیگری فرستاده شود پاسخی داده نمی‌شود.

۵ (۱۰۰%) ۱ vote
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code