سفارت اسپانیا

سفارت اسپانیا

سفارت اسپانیا

مدارک لازم برای دریافت وقت سفارت اسپانیا

  • پاسپورت
  • نامه پذیرش

چگونه وقت سفارت اسپانیا بگیریم؟

درخواست وقت سفارت اسپانیا از طریق ایمیل ثبت می‌شود. اطلاعات ضروری قابل‌ذکر در ایمیل درخواست وقت سفارت اسپانیا به شرح زیر است:

  • اسکن گذرنامه هر نفر به پیوست
  • نوع ویزای درخواستی (ویزای دانشجویی تایپ D خواهد بود)

انواع ویزای اسپانیا

  1. ویزای شنگن
  2. ویزای ملی اسپانیا

انواع ویزای بلندمدت اسپانیا

  • ویزای کوتاه‌مدت اسپانیا دارای حداقل ۹۰ روز دوره اقامت خواهد بود.
  • ویزای تحصیلی بلندمدت اسپانیا
  • ویزای کاری بلندمدت اسپانیا
  • ویزای تمکن مالی اسپانیا
  • ویزای اقامت اسپانیا از طریق ازدواج
  • ویزای سرمایه‌گذاری اسپانیا
  • ویزای ثبت شرکت در اسپانیا

 

انواع ویزای کوتاه‌مدت اسپانیا

ویزای کوتاه‌مدت اسپانیا دارای حداکثر ۹۰ روز دوره اقامت خواهد بود.

  • ویزای توریستی اسپانیا
  • ویزای تحصیلی کوتاه‌مدت اسپانیا
  • ویزای کاری کوتاه‌مدت اسپانیا
  • ویزای ترانزیت فرودگاهی اسپانیا
  • ویزای ترانزیت دریایی اسپانیا
  • ویزای اعضای خانواده اسپانیا

اطلاعات بیشتر—–> ویزای اسپانیا

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی اسپانیا

  • فرم درخواست وقت
  • عکس
  • پاسپورت
  • سند محل اقامت
  • ترجمه مدارک تحصیلی
  • مدارک مالی

اطلاعات بیشتر—–> ویزای دانشجویی

 

مدارک لازم برای ویزای توریستی اسپانیا

  • فرم درخواست ویزا
  • عکس
  • نامه کاری (اشتغال به کار)
  • بلیت سفر
  • بیمه مسافرتی
  • رزرو هتل
  • پاسپورت
  • فیش‌های حقوقی ۶ ماه گذشته
  • مدارک مالی
  • نامه اشتغال به تحصیل برای دانش آموزان و دانشجویان

اطلاعات بیشتر—–> ویزای توریستی اسپانیا

آدرس سفارت اسپانیا

دروس، بلوار شهرزاد، خیابان شادی، خیابان عباس آزادی، پلاک۱۰

اطلاعات بیشتر—–> آدرس سفارت اسپانیا در تهران

تماس با سفارت اسپانیا

تلفن و فکس سفارت اسپانیا
+۹۸۲۱۲۲۵۶۸۰۱۷ (Tel)
+۹۸۲۱۲۲۵۶۸۰۱۷ (Fax)
+۹۸۲۱۲۲۵۶۸۰۱۸ (Fax)

آدرس ایمیل سفارت اسپانیا

Emb.teheran@maec.es
نزدیک‌ترین ایستگاه مترو به سفارت اسپانیا ایستگاه شریعتی (خط ۱ مترو) است.

چگونه ویزای اسپانیا بگیریم؟

برای دریافت ویزای اسپانیا هر شخص باید نسبت به تهیه تمام مدارک موردنیاز سفارت اسپانیا اقدام کند، از مدارک مهمی که برای این پروسه موردنیاز است در بخش مربوطه‌ی همین مطلب اشاره‌شده است اما نکته حائز اهمیت این است که باید در نظر داشته باشید که برای دریافت ویزای اسپانیا شرایط شما از جوانب مختلف موردبررسی قرار خواهد گرفت. دریافت مشاوره‌ی تخصصی از مشاورین تحصیلی و ویزایی موسسه دانش‌گستر کوه نور می‌تواند کمک شایانی به سوق دادن جریان کاری دریافت ویزا به‌سوی نتیجه مثبت داشته باشد.

ساعت کاری سفارت اسپانیا

تایم کاری سفارت اسپانیا در ایران یکشنبه تا پنجشنبه ساعت ۸ تا ۱۴ است.

تائید مدارک سفارت اسپانیا

تائید مدارک یک روال اداری برای تائید اعتبار مدارک دولتی خارجی است که از سوی بخش Legalizations سفارت انجام می‌شود. ساعت کاری دفتر تائید مدارک سفارت اسپانیا به شرح زیر است:

یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ تا ۱۰

هزینه لگالایز مدارک در سفارت اسپانیا ۵ یورو به ازای هر پانچ مدرک است.

هزینه سفارت اسپانیا

هزینه سفارت اسپانیا که در روز مصاحبه با شما تسویه می‌شود ۶۰ یورو است.

مقاله حاضر متعلق به موسسه دانش گستر کوه نور می باشد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر در این خصوص و ارائه ی پرسش های خود با ما در تماس باشید.

 

لطفا با امتیازدهی به این مقاله ما را یاری فرمائید
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code