سفارت ایرلند

سفارت ایرلند

سفارت ایرلند

ایرلند به‌عنوان یک کشور اروپایی شناخته می‌شود که دارای طبیعت بسیار زیبایی بوده و از فرهنگ غنی و تاریخ قدیمی و کهن برخوردار است. هرساله افراد بسیاری متقاضی سفر و یا مهاجرت به کشور ایرلند هستند و نسبت به دریافت ویزای این کشور به سفارت ایرلند مراجعه می‌کنند. سفارت ایرلند در کشور ایران درخصوص متقاضیانی که قصد سفر به این کشور اروپایی و بازدید از جاذبه‌های گردشگری را دارند ویزای توریستی ارائه نمی‌دهد. البته متقاضیانی که دعوت‌نامه رسمی از سوی یکی از دوستان و یا اقوام خود در ایرلند دریافت کرده باشند می‌توانند ویزای توریستی این کشور را نیز اخذ نمایند.

متقاضیان دریافت ویزای ایرلند ابتدا باید وارد سایت سفارت ایرلند شده و نوع ویزای موردنیاز خود را مشخص کنند. پس از انتخاب ویزا باید مدارکی را که اعلام شده تهیه کرده و فرم‌های لازم را به نام خود و به زبان انگلیسی تکمیل نمایند. پس از ثبت درخواست در سایت سفارت ایرلند متقاضیان باید مدتی را در انتظار بررسی و رسیدگی به درخواست منتظر بمانند. درخواست متقاضی پس از بررسی‌های لازم به کنسولگری ایرلند در کشور مبدا ارسال خواهد شد و متقاضیان می‌توانند پاسخ درخواست خود را دریافت کنند.

پیش از آنکه متقاضیان اقدام به دریافت ویزای ایرلند کنند باید درنظر داشته باشند که جهت ورود به این کشور و دریافت وقت سفارت چه نوع ویزایی را مدنظر دارند. افراد باید درنظر داشته باشند که تمایل دارند ویزای یک بار سفر ایرلند را دریافت کنند و یا نیازمند مولتی ویزا و یا حتی ویزای ترانزیتی ایرلند هستند. متقاضیان دریافت ویزای ایرلند می‌توانند از بین ویزای توریستی، ویزای تجاری ایرلند، ویزای تجاری جهت شرکت در کنفرانس‌ها و سمینارها، ویزای تجاری جهت آغاز کسب‌وکاری جدید و یا ویزای تحصیلی گزینه مناسب با هدف خود را انتخاب نمایند.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای ایرلند

متقاضیان دریافت ویزای ایرلند پس از انتخاب نوع ویزای موردنیاز خود باید مدارکی را که از سوی سفارت ایرلند تعیین شده نیز آماده کنند. اشخاصی که تمایل دارند ویزای ایرلند را دریافت کنند باید توجه داشته باشند که مدارک لازم باید از سوی شخص متقاضی تحویل داده شود. مدارک مورد نیاز نیز باید بدون هیچ نقصی ارائه شود تا سفارت ایرلند آن را مورد بررسی قرار دهد. مدارک لازم جهت اخذ ویزای ایرلند شامل موارد زیر است:

  •  ارائه اصل گذرنامه فرد متقاضی که حداقل اعتبار آن ۳ ماه بیشتر از تاریخی است که برای ویزای درخواستی درنظر گرفته شده است
  • ارائه فرم تکمیل شده درخواست ویزا( متقاضیان برای دریافت این فرم می‌توانند به سایت سفارت ایرلند مراجعه کنند)
  • ارائه کارت ملی و شناسنامه فرد متقاضی
  • ارائه ۲ قطعه عکس رنگی در اندازه ۴ در ۶ که پس‌زمینه آن سفید بوده و بدون روتوش است
  • ارائه کپی از ویزاهای شینگن و دیگر ویزاهای معتبری که متقاضیان دریافت کرده‌اند به‌همراه مهر ورود و خروجی که بر روی آن زده شده است
  • ارائه گواهی گردش حساب ۶ ماه آخر سپرده بانکی متقاضی
  • ارائه گواهی اشتغال به کار از سوی فرد متقاضی( در نامه اشتغال به کار باید تاریخ استخدام متقاضی به همراه سمت و مبلغی که به‌عنوان حقوق دریافت می‌کند ذکر شده باشد. این مورد درخصوص کارمندان و کارگرانی است که قصد ورود به کشور ایرلند را دارند. افراد بازنشسته درخصوص دریافت ویزای ایرلند باید گواهی بازنشستگی خود را ارائه دهند. دانشجویان نیز ملزم به ارائه گواهی اشتغال به تحصیل هستند)
  • ارائه بیمه‌نامه مسافرتی که بخش قابل توجهی از هزینه‌های درمانی متقاضی را تحت پوشش قرار دهد
  • ارائه سند مالکیت چنانچه وجود داشته باشد
  • ارائه رسید رزرو هتل در ایرلند و بلیط هواپیما
    مدارک لازم جهت اخذ ویزای اینترنتی ایرلند
    متقاضیانی که تمایل دارند ویزای ایرلند را به‌صورت اینترنتی دریافت کنند موظف به ارائه مدارک دیگری هستند که در ادامه عنوان خواهیم کرد.
  • اسکن گذرنامه متقاضی که دارای کیفیت مطلوبی باشد
  • اسکن یک قطعه عکس ۶ در ۴ که از کیفیت بالایی برخوردار باشد( متقاضیان باید درنظر داشته باشند که درخصوص عکس موردنظر شانه‌ها نیز باید در کادر قرار داشته باشند)
  • نام‌نویسی درست همچون چیزی که در گذرنامه نوشته شده است
  • اعتبار گذرنامه متقاضیان باید بیشتر از ۱۲ ماه باشد
  • پرداخت مبلغ ۵ یورو به‌صورت اینترنتی که برای این کار متقاضیان باید کارت اعتباری خارجی داشته باشند

متقاضیان دریافت ویزای ایرلند باید توجه داشته باشند پس از ثبت درخواست خود به‌صورت آنلاین حداقل ۲۸ روز زمان نیاز خواهد بود تا سفارت ایرلند درخصوص درخواست متقاضیان پاسخ دهد. نکته دیگری که حائز اهمیت است اینکه شماره گذرنامه و تاریخ اعتبار آن همواره باید همراه متقاضیان باشد تا در صورت نیاز دچار مشکل نشوند. گذرنامه‌ای که از سوی متقاضیان ارائه می‌شود باید حداقل دو صفحه خالی داشته باشد. عکس ارائه شده نیز باید طی یک سال اخیر گرفته شده باشد و تصویر تفاوت چندانی با چهره حال حاضر متقاضی نداشته باشد.

متقاضیان باید درنظر داشته باشند که این احتمال وجود دارد باتوجه به ویزایی که درنظر دارند مدارک دیگری نیز از آن‌ها درخواست شود. چنانچه فردی تمایل داشته باشد تا ویزای تحصیلی ایرلند را دریافت کند ارائه ترجمه رسمی از مدرک دیپلم به زبان انگلیسی الزامی بوده و باید وزارت مربوطه آن را مورد تائید قرار دهد. متقاضیان دریافت انواع ویزای ایرلند باید درنظر داشته باشند که مدارک ارائه شده هیچ‌گونه نقص و یا مشکلی نداشته باشند.

چراکه اگر نقصی در مدارک وجود داشته باشد و یا اطلاعات نادرستی عنوان شده باشد درخواست متقاضیان مورد بررسی قرار نخواهد گرفت.

هزینه‌ای که جهت دریافت ویزای توریستی ایرلند باید پرداخت شود تنها ۵ یورو است و متقاضیان باید زمانی آن را پرداخت نمایند که با تقاضای ویزای آن‌ها موافقت شده است. نکته دیگری که باید از سوی متقاضیان درنظر گرفته شود این است که هزینه‌های پرداختی همه یورو بوده و باید به‌صورت نقدی پرداخت شوند. متقاضیانی که قصد دریافت وقت از سفارت ایرلند را دارند باید در زمان مشخص شده حضور داشته باشند و مدارک لازم را شخصا به سفارت ایرلند تحویل دهند.

آدرس سفارت ایرلند در تهران: منطقه۱، فرمانیه، کامرانیه شمالی، بن‌بست ناهید، شماره ۸
شماره تماس با سفارت ایرلند: ۲۲۸۳۳۷۳۱- ۲۲۸۰۳۸۳۴- ۲۲۲۹۷۹۱۸
شماره فکس: ۲۲۲۸۶۹۳۳
آدرس کنسولگری ایرلند در تهران: خیابان اسدآبادی- خیابان ۵۰ ام- پلاک ۲/۶ – طبقه اول
تلفن: ۰۲۱۸۸۰۴۱۹۲۵
فکس: ۰۲۱۸۸۰۴۰۸۱۷

لطفا با امتیازدهی به این مقاله ما را یاری فرمائید
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code