سفارت-مالزی

سفارت مالزی

سفارت مالزی

سفر به کشور مالزی مستلزم مراجعه به سفارت مالزی و دریافت ویزای این کشور است. افرادی که تمایل دارند ویزای مالزی را دریافت کنند می­توانند ویزای دوماهه این کشور را دریافت کرده و مدارک لازم را تکمیل کنند. ویزای توریستی مالزی یکی از انواع ویزایی است که متقاضیان می­توانند با مراجعه به سفارت مالزی دریافت کنند. دریافت ویزای توریستی مالزی دارای شرایطی است که براساس آن متقاضیان می­توانند این ویزا را دریافت کرده و اجازه ورود به کشور مالزی برای آن­ها صادر خواهد شد.

شرایط اخذ ویزای توریستی مالزی

افرادی که تمایل دارند به­عنوان توریست وارد کشور مالزی شوند و از مناطق دیدنی و جاذبه­های گردشگری این کشور دیدن کنند باید ویزای توریستی مالزی را نیز اخذ نمایند. ایرانیانی که تمایل دارند ویزای توریستی مالزی را دریافت کنند باید در نظر داشته باشند که مدت این ویزا ۲ هفته بوده و متقاضیان می­توانند بدون ارائه گذرنامه به سفارت مالزی آن را دریافت کنند. ویزای توریستی مالزی در هنگام ورود به فرودگاه مالزی در اختیار متقاضیان قرار داده شده و مهری در گذرنامه آن­ها زده می­شود. مهر زده شده نشان­دهنده مجوز ورود به کشور مالزی بوده و متقاضیان می­توانند بدون هیچ مشکلی وارد این کشور شوند.

متقاضیان دریافت ویزای توریستی مالزی باید بلیط رفت­وبرگشت به کشور مالزی را در اختیار داشته باشند و مدت اعتبار پاسپورت آن­ها حداقل ۶ ماه باشد. از دیگر شرایطی که توسط متقاضیان باید در نظر گرفته شود داشتن پول به میزان کافی است که نشان می­دهد مسافران و گردشگران می­توانند هزینه­های لازم را در طول مدت سفر خود بپردازند. چنانچه یکی از گردشگران تمایل دارد از کشور مالزی به کشور دیگری سفر کند باید ویزای کشور مقصد را نیز در اختیار داشته باشند. مدت زمانی که برای ویزای توریستی در نظر گرفته شده تنها ۱۴ روز است و متقاضیان ایرانی هیچ هزینه­ای را برای دریافت این نوع ویزا نباید بپردازند.

گردشگرانی که قصد ورود به کشور مالزی را از طریق دریافت ویزای توریستی دارند باید توجه داشته باشند که پیش از خروج از فرودگاه این کشور مهر ویزای توریستی به پاسپورت آن­ها زده شود. گاهی اوقات مسئول زدن مهر ویزای توریستی مالزی در فرودگاه فراموش می­کند این مهر را در گذرنامه مسافران وارد کند و این موضوع می­تواند مشکلات بسیاری را برای مسافران ایجاد کند.

ویزای کاری مالزی

برخی از افراد تمایل دارند در کشور مالزی به کار مشغول شوند که در این صورت دریافت ویزای کاری مالزی یکی از الزامات شناخته می­شود. متقاضیانی که با مراجعه به سفارت مالزی موفق به دریافت ویزای کاری مالزی شده باشند می­توانند پس از مدتی اقامت این کشور را نیز دریافت کنند. دریافت اقامت مالزی از طریق ویزای کاری مالزی به متقاضیان این امکان را می­دهد که تابعیت این کشور را نیز دریافت کنند.

متقاضیان دریافت ویزای کاری مالزی باید یک job offer در اختیار داشته باشند که بتواند از فرد متقاضی حمایت و پشتیبانی کند. ویزای کاری مالزی دارای اعتبار ۲ ساله بوده و چنانچه نیاز باشد فرد متقاضی می­تواند مدت آن را تمدید نماید. اغلب دانشجویانی که تحصیلات خود را در دانشگاه­های مالزی به اتمام رسانده­اند در خصوص دریافت ویزای کاری مالزی رقابت بسیار زیادی با یکدیگر دارند. آن دسته از متقاضیانی که دارای سابقه و مهارت کاری بالایی هستند می­توانند ویزای کاری مالزی را دریافت کرده و در این کشور آسیایی اقامت داشته باشند.

یکی از شرایط دریافت ویزای کاری مالزی تسلط بر زبان انگلیسی است. چراکه زبان انگلیسی دومین زبانی است که به­صورت رسمی در کشور مالزی جهت انجام فعالیت­های تجاری و بازرگانی مورد استفاده قرار می­گیرد. متقاضیان دریافت ویزای کاری مالزی باید در نظر داشته باشند میانگین ساعت کاری در اغلب اداره­هایی که در این کشور وجود دارد از روز دوشنبه تا جمعه ساعت ۹ تا ۱۷ است. البته بعضی از اداره­های دولتی مالزی روزهای شنبه نیز تا ظهر دایر بوده و خدماتی را در اختیار مراجعه‌کنندگان قرار می دهند.

اشخاص متقاضی با توجه به میزان کاری که در طول سال انجام داده­اند می­توانند تعطیلات سالیانه دریافت کنند. به­طور معمول میزان تعطیلات سالیانه که به افراد تعلق می­گیرد حدود ۱۰ روز کاری است. نکته دیگری که متقاضیان دریافت ویزای کاری مالزی باید در نظر داشته باشند این است که چنانچه بیشتر از ۱۸۲ روز در این کشور اقامت داشته باشند باید مالیات خود را پرداخت نمایند.

متقاضیان اخذ ویزای کاری مالزی می­توانند از طریق شرکتی که درخواست کار برای آن ارسال کرده­اند استخدام شوند. کارفرمایانی که از شهرت بالایی در کشور مالزی برخوردار هستند اغلب درخواست­های آنلاین را دریافت کرده و متقاضیان را استخدام می­کنند. این در حالی است که کمپانی­های کوچک­تر باید رزومه کاری متقاضیان را مشاهده کرده و پس از آن اقدام به استخدام خواهند کرد. متقاضیان در این رزومه باید کلیه اطلاعات شخصی خود را به همراه میزان تحصیلات شخصی و سوابق کاری و تحصیلی و مهارت زبان و کامپیوتری عنوان کرده باشند.

متقاضیانی که قصد دارند ویزای توریستی مالزی را دریافت کنند باید این نکته را مدنظر قرار دهند که امکان کار در مالزی از طریق ویزای توریستی وجود ندارد. اشخاصی که تمایل دارند در کشور مالزی به کاری مشغول شوند باید به هزینه­های زندگی در این کشور نیز توجه داشته و بادرنظر گرفتن این موضوع اقدام به دریافت اقامت مالزی کنند. افرادی که به­صورت مجردی قصد دارند در کشور مالزی زندگی کنند باید مبلغی در حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ دلار را به­عنوان هزینه زندگی در مالزی مدنظر قرار دهند.

متقاضیان کار در کشور مالزی باید در نظر داشته باشند براساس قوانین این کشور اقامت دائم بسیار سخت به متقاضیان ارائه داده خواهد شد. افرادی که تمایل دارند از طریق اخذ ویزای کاری مالزی در این کشور اقامت داشته باشند بهتر است کشورهای دیگری همچون آلمان و یا اتریش را انتخاب کنند. دلیل این امر وجود شرایط کاری مطلوب در این کشورها است که براساس آن افراد می توانند زندگی بهتری داشته باشند. البته تحصیل در دانشگاه­های مالزی نیز موجب بهره­مندی متقاضیان از امکانات تحصیلی بسیاری می­شود که این امر موجب شده طی سال­های اخیر افراد بسیاری متقاضی تحصیل در کشور مالزی باشند.

آدرس سفارت مالزی: ولنجک ، بین خیابان هجدهم و بیستم، پلاک ۴۶

تلفن سفارت مالزی: ۳- ۲۲۴۰۴۰۸۱

فکس: ۹۸۲۱۸۸۰۷۸۷۱۶+

آدرس پست الکترونیکی سفارت مالزی: mwtehran@kln.gov.my

آدرس وب سایت :  http://www.kln.gov.my

آدرس کنسولگری سفارت مالزی: شهرک غرب، بلوار ایوانک، خیابان زرافشان شمالی، نبش کوچه دوم

تلفن کنسولگری سفارت مالزی: ۰۲۱۸۸۰۷۲۴۴۴

 

لطفا با امتیازدهی به این مقاله ما را یاری فرمائید
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code