شرایط-اخذ-ویزای-همراه-کشور-مالزی

شرایط اخذ ویزای همراه کشور مالزی

شرایط اخذ ویزای همراه کشور مالزی

کشور مالزی به همراهان افرادی که قصد ورود به این کشور آسیایی را دارند ویزای همراه اختصاص داده است که در زبان انگلیسی تحت عنوان Dependent Pass شناخته می­شود. ویزای همراه مالزی تنها به اشخاصی تعلق می­گیرد که تمایل دارند تحصیلات خود را در کشور مالزی ادامه داده و درمدت زمان تحصیل همسر و فرزندان آن­ها نیز در کشور مالزی اقامت داشته باشند. همسر و فرزندانی که سن آن­ها کمتر از سن قانونی است به همراه یکی از والدین متقاضی می­توانند ویزای همراه مالزی را دریافت کنند.

اخذ ویزای همراه کشور مالزی دارای شرایط ویژه­ای است که باید از سوی متقاضیان در نظر گرفته شود. به­عنوان مثال یکی از شرایط اخذ ویزای همراه کشور مالزی این است که فرد متقاضی در مقطع کارشناسی ارشد و یا دکترا به تحصیل در دانشگاه­های مالزی اشتغال داشته باشد. دانشجویانی که در دوره کارشناسی در کشور مالزی تحصیل می­کنند امکان دریافت ویزای همراه این کشور را ندارند.

متقاضیان دریافت ویزای همراه کشور مالزی باید ابتدا ویزای سوشیال را دریافت کنند تا اجازه سفر به کشور مالزی برای آن­ها صادر شود. پس از این مرحله متقاضیان باید مدارک لازم را به دانشگاه محل تحصیل خود در کشور مالزی تحویل دهند. مدارک فوق عبارتنداز: ارائه اصل نامه پذیرش از دانشگاه و یا نامه اشتغال به تحصیل متقاضیان به همراه کپی آن­ها، ارائه اصل گذرنامه دانشجوی متقاضی به همراه اصل گذرنامه همراهان وی. پس از این متقاضیان باید از تمام صفحات گذرنامه خود و همراهان دو نسخه کپی تهیه کرده و به همراه چهار قطعه عکس با زمینه آبی و اندازه گذرنامه برای هر کدام از متقاضیان در پرونده قرار دهند. متقاضیان باید هزینه مربوط به دریافت ویزای همراه مالزی را که حدود ۶۳۰ رینگیت است در خصوص هرکدام از همراهان بپردازند.

ارائه نامه نسبیت و تکمیل فرم­های لازم جهت اخذ ویزای همراه مالزی از دیگر مواردی است که متقاضیان دریافت ویزای همراه کشور مالزی باید به دانشگاه محل تحصیل خود تحویل دهند. دانشجویان باید در نظر داشته باشند پس از ارائه مدارک به دانشگاه موردنظر حدود ۲ ماه بعد ویزای همراه مالزی آماده بوده و تاریخ اعتبار آن با تاریخ ویزای دانشجویی مالزی یکسان است. دانشجویانی که قصد تمدید ویزای همراه کشور مالزی را دارند باید در هنگام تمدید ویزای خود گذرنامه تمام متقاضیان را به دانشگاه محل تحصیل تحویل داده و ویزای آن­ها نیز به مدت یک سال تمدید خواهد شد. هزینه­ای که در این صورت متقاضیان باید جهت تمدید بپردازند حدود ۱۱۰ رینگیت است.

متقاضیان اخذ نامه نسبیت باید مدارکی را ارائه داده و مراحلی را طی کنند. هرکدام از متقاضیان ابتدا باید به سفارت مالزی در کشور مبدأ مراجعه کرده و مدارک لازم را تحویل دهند و حدود یک ساعت بعد نامه نسبیت برای آن­ها صادر خواهد شد. مدارکی که متقاضیان دریافت نامه نسبیت باید تحویل دهند عبارتند از:

  • ارائه اصل گذرنامه دانشجوی متقاضی و همراهان
  • ارائه اصل شناسنامه دانشجویان متقاضی و همراهان
  • ارائه اصل کارت ملی متقاضیان و همراهان
  • ارائه کپی از سند ازدواج برای متقاضیانی که متأهل هستند.

افرادی که ویزای همراه مالزی برای آن­ها صادر می­شود براساس قوانین این کشور امکان کار نداشته و چنانچه تمایل داشته باشند در این کشور به کاری مشغول شوند ابتدا باید کار مناسبی پیدا کرده و پس از آن نیز اقدام به لغو ویزای همراه خود کنند. پس از لغو ویزای همراه توسط متقاضیان کار در مالزی باید توسط شرکت و یا محلی که شغلی را پیدا­ کرده­اند ویزای کاری مالزی را درخواست دهند. متقاضیان دریافت ویزای همراه کشور مالزی ابتدا باید با قوانین مهاجرتی که در این کشور وجود دارد آشنا شده و با ارائه مدارک لازم ویزای همراه مالزی را دریافت کنند.

متقاضیانی که شرایط لازم را داشته باشند می­توانند از طریق ویزای همراه کشور مالزی از مزایای بسیاری که اقامت در این کشور به همراه دارد بهره­مند شوند. یکی از مهم­ترین مزایای اخذ ویزای همراه کشور مالزی بهره­مندی از حقوق شهروندی در مالزی است. یکی دیگر از مزایای دریافت ویزای همراه کشور مالزی امکان دریافت اقامت برای والدین متقاضیان در کشور مالزی است. متقاضیان اخذ ویزای همراه مالزی باید در نظر داشته باشند در خصوص صدور این نوع ویزا تنها ۲ هفته زمان لازم است.

در مدت زمان لازم کلیه مدارک و اسنادی که ارائه شده توسط سفارت مالزی بررسی خواهد شد و پس از آن متقاضیان می­توانند ویزای همراه مالزی را دریافت کنند. دانشجویانی که قصد تحصیل در دانشگاه­های مالزی را دارند در صورت درخواست ویزای همراه مالزی باید هزینه لازم را نیز پرداخت کرده و به این ترتیب همراهان خود را نیز وارد کشور مالزی کنند. هزینه لازم جهت پردازش حدود RM50.00 بوده و متقاضیان جهت هزینه استیکر ویزا باید RM90.00 را پرداخت نمایند. هزینه­هایی که در ارتباط با ویزای همراه مالزی است باتوجه به ملیت و تابعیت متقاضیان تعیین می­شود.

یکی از شرایط اخذ ویزای همراه کشور مالزی برای فردی که به­عنوان همسر متقاضی اصلی است دریافت تائیدیه ازدواج از سوی سفارت مالزی است. فرزندانی که سن آن­ها کمتر از ۲۱ سال است نیز می­توانند با اخذ گواهی تولد از سوی سفارت مالزی ویزای همراه این کشور را نیز دریافت کنند. والدین شخص متقاضی نیز می­توانند ویزای همراه کشور مالزی را دریافت کنند. ویزای همراه مالزی در خصوص فرزندانی که هنوز متولد نشده­اند و در رحم مادر هستند نیز صادر می­شود و هیچ محدودیتی دراینخصوص وجود ندارد.

متقاضیانی که از طریق دریافت ویزای کاری مالزی اقدام به اخذ ویزای همراه این کشور می­کنند می­توانند فرم مخصوص DP10 را دریافت کرده و اطلاعات اعضای خانواده خود را در آن وارد کنند. ویزای کار مالزی موجب می­شود تا متقاضیان به راحتی بتوانند ویزای همراه کشور مالزی را دریافت کنند و د راین مورد با مشکلی مواجه نباشند. اخذ ویزای تحصیلی دوره زبان در مالزی نیز یکی دیگر از راه­های دریافت ویزای همراه در کشور مالزی شناخته می­شود و همراهان از طریق اخذ این نوع ویزا می­توانند به راحتی وارد کشور مالزی شوند.

دریافت ویزای تحصیلی دوره زبان در مالزی به متقاضیان ویزای همراه مالزی این امکان را می­دهد که ویزای خود را به ویزای کار و یا ویزاهای دیگری که توسط دولت مالزی تعیین شده تغییر دهند. متقاضیان دریافت ویزای همراه مالزی باید در نظر داشته باشند که مدت اعتبار این نوع ویزا براساس ویزای شخص اصلی بوده و پس از اتمام اعتبار و در صورت عدم تمدید متقاضیان باید به کشور خود بازگردند.

 

 

لطفا با امتیازدهی به این مقاله ما را یاری فرمائید
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code