اتریش

شرایط تحصیل بیشتر از ۶ ماه در اتریش

شرایط تحصیل بیشتر از ۶ ماه در اتریش

 

سیستم آموزشی اتریش ترکیبی از آموزش کلاسیک و عالی با جدیدترین متدهای تکنولوژی و پژوهشی می‌باشد که برای تحصیل در اتریش، فرد نیازمند ارائه مدارک اولیه و اخذ ویزای تحصیلی اتریش خواهد بود.
برای اقامت بیشتر از ۶ ماه و به منظور تحصیل طولانی مدت ، فرد نیازمند اقامت دانشجویی و اخذ ویزای تحصیلی اتریش خواهد بود و پس از ورود به کشور اتریش با این ویزا، فرد به مدت ۳ روز فرصت دارد تا اطلاعات محل سکونت و اقامت خود را ثبت نماید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی بیشتر از ۶ ماه:

– ۲ قطعه عکس رنگی پاسپورت
– ارائه پاسپورت معتبر همراه با یک نسخه کپی از آن
– ارائه شناسنامه
– گواهی محل سکونت در اتریش همراه با اجاره ‌نامه (خانه، پانسیون و یا خوابگاه)
– بیمه سلامت تا پوشش سقف ۳۰ هزار یورو
– ارائه گواهی تمکن مالی از بانک برای مدت اقامت در اتریش
– ارائه نامه پذیرش از دانشگاه اتریش
– بلیط پرواز برگشت از اتریش
– گواهی عدم سو پیشینه

متقاضیان عزیز می توانند در صورت نیاز به کسب هر گونه اطلاعات بیشتر در این زمینه با مشاورین موسسه دانش گستر کوه نور تماس بگیرند.

۱ (۲۰%) ۱ vote
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code