مدارک-مورد-نظر-جهت-اخذ-ویزای-تحصیلی-در-آلمان

مدارک مورد نظر جهت اخذ ویزای تحصیلی در آلمان

مدارک مورد نظر جهت اخذ ویزای تحصیلی در آلمان

 

در صورتی که قصد تحصیل در آلمان را دارید در ابتدا باید پذیرش کالج یا دانشگاه و یا مؤسسات زبان آلمان را دریافت کنید. ولی داشتن پذیرش از یک دانشگاه در آلمان به این معنا نیست که شما اجازه تحصیل در آلمان را دارید، بلکه بعد از آن متقاضی باید برای دریافت ویزای تحصیلی آلمان درخواست دهد و همه‌ی شرایط دریافت ویزای تحصیلی آلمان را داشته باشد. در ادامه به شرایط و مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی در آلمان می‌پردازیم.

متقاضیان بین‌المللی که خارج از اتحادیه اروپا زندگی می‌کنند، باید جهت تحصیل در آلمان توسط سفارت‌خانه آلمان که در کشور خود هستند، برای دریافت ویزای تحصیلی آلمان اقدام کنند. البته نکته قابل توجهی که وجود دارد این است که مجوز تحصیل در آلمان را همراه با سایر ویزاها مانند ویزای توریستی آلمان اعطا نمی‌شود و همین طور ویزای توریستی و ویزای شنگن آلمان به ویزای تحصیلی تبدیل نمی‌گردد.

پس از اینکه از یک کالج و یا دانشگاه آلمان برای تحصیل در آلمان پذیرش تحصیلی را دریافت کردید، باید برای رزرو وقت مصاحبه در سفارت آلمان در تهران که در خیابان فردوسی واقع شده است، اقدام کنید. جهت گرفتن وقت از سفارت آلمان برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان به صورت آنلاین و از طریق سایت سفارت آلمان میسر خواهد بود. رزرو وقت از سفارت آلمان یکی از اقداماتی است که باید با دقت و برنامه‌ریزی قبلی صورت پذیرد، چراکه تعداد متقاضیان ایرانی برای دریافت ویزای تحصیلی در آلمان بسیار زیادی بوده و شما باید طبق نکاتی که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم در یک زمان بندی دقیق، برای گرفتن وقت از سفارت آلمان اقدام کنید.

  • تاریخ شروع کلاس‌هایتان در آلمان
  • در نظر داشتن ۸ هفته از روز مصاحبه تا روز اخذ روادید تحصیلی آلمان

بیشتر بدانید ——-> تحصیل در کالج های آلمان

همان طور که در بالا اشاره کردیم برای دریافت ویزای تحصیلی به پذیرش یک کالج و یا یک دانشگاه در آلمان نیاز خواهید داشت. منظور از کالج نهادهای دولتی مرتبط به دانشگاه‌های آلمان است که مسئولیت آموزش زبان آلمانی و دروس پایه مانند ریاضی و فیزیک را بر عهده دارند. در اصل منظور از کالج، آموزشگاه و مدارس زبان آلمانی نیست. چون در صورتی که شما تنها قصد یادگیری زبان آلمانی را از ابتدا در آلمان داشته باشید و مستقیم از ایران درخواست بدهید، سفارت آلمان ویزای تحصیلی آلمان را به شما نخواهد داد.

بیشتر مطالعه کنید ——-> ویزای دانشجویی آلمان

اعتبار ویزای تحصیلی آلمان در آغاز ۳ ماه می‌باشد که دانشجو بعد از وارد شدن به خاک آلمان باید به اداره امور اتباع خارجی در شهر خود مراجعه کرده و برای تمدید یک یا دو ساله ویزای تحصیلی آلمان خود اقدام نماید.

مدارک لازم ویزای تحصیلی آلمان

  • گذرنامه با اعتبار حداقل ۶ ماهه و دو کپی از آن
  • پذیرش تحصیلی
  • گواهی پایان دوره سه سال متوسطه (به همراه ترجمه)
  • گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی (به همراه ترجمه)
  • گواهی پایان دوره کارشناسی و یا کارشناسی ارشد (به همراه ترجمه)
  • فرم پرشده‌ی درخواست ویزا
  • عکس رنگی پاسپورتی
  • شناسنامه و دو کپی از آن
  • گواهی پشتیبانی مالی: این گواهی را می‌توان به دو صورت ارائه داد. یکی ارائه گواهی تمکن مالی به ارزش ۸۶۰۰ یورو و یا ارائه گواهی ضمانت و پشتیبانی از طریق یکی از وابستگان متقاضی که در آلمان سکونت دارد.
  • مدارک سوابق شغلی (در صورت وجود)
  • هزینه‌ی صدور روادید (۶۰ یورو) تحصیل در آلمان
  • انگیزه نامه
  • زندگی‌نامه

برعکس چیزی که در ذهن تعداد زیادی از دانشجویان ایرانی وجود دارد، انجام مصاحبه برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان در سفارت آلمان به راحتی صورت می‌گیرد. دانشجویانی که قصد دریافت ویزای تحصیلی آلمان را دارند همیشه و تا زمان مصاحبه خود دچار استرس می‌شوند. یکی از دلایلی که باعث استرس آن‌ها می‌شود این است که فکر می‌کنند در زمان مصاحبه، باید تسلط کافی به زبان آلمانی و یا انگلیسی داشته باشند و همچون زبان مادری خود صحبت کنند و در یک زمان ۶۰ دقیقه‌ای خود را به طور کامل معرفی نمایند و دلایل و اهداف خود را برای تحصیل در آلمان بیان کنند. ولی این تصور اشتباه است. فرد متقاضی در مجموع ۵ تا ۱۰ دقیقه به طور مستقیم با آفیسر آلمان مواجه می‌شود که بخش زیادی از این زمان برای ارائه مدارک مورد نظر جهت اخذ ویزای تحصیلی در آلمان اختصاص می‌یابد. زمان باقی مانده نیز که تقریباً ۳ تا ۴ دقیقه است برای معرفی مختصر خود و دلیل و هدفتان از تحصیل در آلمان صرف می‌شود.

کارمندان سفارت آلمان شرایط متقاضی ویزای تحصیلی آلمان را کاملاً درک می‌نمایند و انتظاری ندارند که شما بدون غلط و خیلی راحت به زبان آلمانی و یا انگلیسی صحبت کنید.

نکته قابل توجهی که وجود دارد این است، در صورتی که قصد تحصیل به زبان آلمانی در آلمان را دارید باید با کارمند سفارت آلمان به زبان آلمانی و در صورتی که قصد تحصیل به زبان انگلیسی در آلمان را دارید باید به زبان انگلیسی صحبت کنید. البته پیشنهاد می‌شود یک روز قبل از انجام مصاحبه، جملاتی درباره خودتان، اینکه شغل پدر و مادرتان چیست، چند تا خواهر و برادر دارید، در ایران چه خوانده‌اید و دلیلتان برای ادامه تحصیل در آلمان چیست، را آماده نمایید.

ولی در صورتی که نتوانستید به راحتی با کارمند سفارت آلمان صحبت کنید، جای نگرانی نیست، چراکه کارمندان سفارت وضعیت متقاضی را درک کرده و به خاطر چند اشتباه گرامری ریجکت نمی‌کنند. البته شما باید همیشه سعی کنید که تسلط خود را به زبان آلمانی و یا انگلیسی بیشتر کنید.

مدارک زبان مورد نیاز جهت دریافت ویزای تحصیلی آلمان

در صورتی که می‌خواهید در کشور آلمان به زبان انگلیسی ادامه تحصیل دهید، باید مدرک آیلتس با نمره ۶ و یا تافل با نمره ۸۰ تا ۱۲۰ را داشته باشید. البته نمره دقیق مدارک زبان انگلیسی توسط دانشگاه تعیین می‌شود و یکی از معیارهای سفارت آلمان نیز نمره مورد نیاز دانشگاهی است که می‌خواهید در آن ادامه تحصیل دهید.

هزینه اخذ ویزای تحصیلی آلمان

دانشجویانی که قصد اخذ ویزای تحصیلی آلمان را دارند باید هزینه‌ی ویزای تحصیلی آلمان را از طریق انتقال بانکی بپردازند. هزینه اخذ ویزای تحصیلی آلمان از سال ۲۰۰۸ میلادی معادل ۶۰ یورو بوده است. چک و یا کارت اعتباری مورد قبول نیست. حواله انتقال پول باید به نام کنسولگری آلمان که در کشورتان است و برای دو ماه گذشته باشد.

این نکته را بدانید که هزینه‌ی اخذ ویزای تحصیلی آلمان زمانی که درخواستتان برای ویزای تحصیلی آلمان مورد قبول واقع نشود به شما برگردانده نمی‌شود.

اطلاعات بیشتر ———> هزینه زندگی در آلمان

موسسه دانش گستر کوه نور با تجربه بسیار بالا شما هرگونه اطلاعات را در خصوص اعزام دانشجو به آلمان و اقامت آلمان را برای شما عزیزان فراهم می نماید.همچنین این موسسه پاسخگوی سوالاتی از قبیل بورس تحصیلی آلمان و شرایط اخذ ویزای همراه آلمان می باشد.

۱ (۲۰%) ۱ vote
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code