مهاجرت تحصیلی به آلمان

مهاجرت تحصیلی به آلمان

یکی از آسان ترین و بهترین راه های مهاجرت به کشور آلمان “مهاجرت تحصیلی به آلمان” است.

 

مهاجرت تحصیلی به آلمان

کشور آلمان بعد از کشورهای انگلیسی زبان مثل آمریکا، انگلیس، استرالیا عنوان چهارم را بخاطر جذب دانشجو از سایر کشورها برای مهاجرت تحصیلی به آلمان را به خود اختصاص داده است. زیرا این کشور جزء هشت کشور ممتاز از نظر صنعتی در جهان و یکی از کشورهای رده‌ی بالای علمی و رفاهی می‌باشد.

دلایل محبوب بودن کشور آلمان برای ادامه ی تحصیل

  • یکی از مهمترین دلایل انتخاب آلمان، کم بودن مخارج تحصیلی و شهریه ی مناسب در این کشور است.
  • کسانی که در کشور آلمان تحصیلات خود را می‌گذرانند، امتیاز این را دارند که از بهترین کالج‌های دنیا فارغ التحصیل شوند.
  • اگر در آلمان تحصیلات خود را به زبان آلمانی ادامه دهید، آینده ی شغلی‌تان در این کشور تضمین خواهد شد.
  • در این کشور می‌توانید اقامت‌تان را از اقامت تحصیلی به شغلی تغییر دهید.
  • بالا بودن سطح رفاه اجتماعی در این کشور
  • امکان همزمان کار و تحصیل برای دانشجویان البته شغل دانشجویی
  • کسانی که قصد مهاجرت تحصیلی به آلمان دارند می‌توانند برای همسر و فرزندانشان ویزای همراه تهیه کنند.

اطلاعات بیشتر —–> تحصیل در آلمان

سطح علمی کشور آلمان

بعد از کره‌ی جنوبی بهترین متخصصان و مهندسان علمی از کشور آلمان فارغ التحصیل می‌شوند و از آنجایی که این کشور بزرگترین کارخانه-جات و شرکت‌ها را در زمینه‌ی صنایع و مهندسی و تکنولوژی دارد، متخصصین بسیاری را از کشورهای دیگر وارد بازار کار خود می‌کند و به ندرت پیش می‌آید افراد با کفایتی که سابقه‌ی کاری خوبی دارند نتوانند دراین کشور از موقعیت شغلی خوبی برخوردار شوند.

ادامه‌ی تحصیل در دانشگاه‌های آلمان و هزینه‌های مقرون به صرفه

در سالهای اخیر شهریه ی دانشگاه ها با تغییرات اندکی مواجه بود اما با توجه به اینکه بعضی از دانشگاه‌ها و نهادهای آلمان به دانشجویان کشورهای مختلف بورسیه می‌دهند، این کشور انتخاب مناسبی برای کسانی که می‌خواهند با هزینه‌های کمتر در اروپا تحصیلات آکادمیک خود را بگذرانند، می‌باشد. یکی از مزایایی که دانشجویان این کشور دارند این است که برای تامین هزینه‌های زندگی خود می-توانند در هفته ۲۰ ساعت شغل دانشجویی داشته باشند.

هزینه زندگی در آلمان

هزینه زندگی در آلمان برای اشخاصی که قصد مهاجرت تحصیلی به آلمان را دارند موضوع مهمی می باشد. بخشی از این هزینه‌ها شامل مسکن و یا خوابگاه و تغذیه است، با توجه به شهری که می‌خواهید در آن سکنی داشته باشید متغیر است .مثلا برای مسکن بطورمیانگین، در ماه باید بین ۵۰۰ تا ۸۰۰ یورو و برای خوابگاه‌های دولتی ۲۰۰ تا ۳۰۰ یورو و خوابگاه‌های خصوصی دانشجویی ۳۰۰ تا ۶۰۰ یورو هزینه کنید.

اطلاعات بیشتر ——-> هزینه زندگی در آلمان

سیستم دانشگاهی در آلمان

در سیستم دانشگاهی این کشور چند نوع دانشکده وجود دارند:
-دانشگاه – دانشگاه‌های علمی کاربردی –دانشگاه‌های هنر – دانشگاه-های بخش خصوصی
تحصیل در دانشگاه‌های علمی کاربردی به دانشجویان این فرصت را می دهد که راحت‌تر وارد بازار کار شوند زیرا کارفرمایان و صاحبان صنایع به کیفیت آموزشی این دانشگاه‌ها اشراف کامل دارند و از آمادگی فارغ التحصیلان برای کار در صنایع و شرکت ‌ها بهره می‌برند.
از شرایط لازم برای هموطنان عزیز ایرانی، برای ادامه‌ی تحصیل در دانشگاه‌های علمی کاربردی در کشور آلمان این است که به زبان آلمانی مسلط باشند و مدرک زبان آلمانی را داشته باشند و مدرک دیپلم را در مدارس ایران دریافت کرده باشند.

مهاجرت تحصیلی به آلمان در مقطع کارشناسی

برای پذیرش در مقطع کارشناسی در آلمان علاوه بر داشتن مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی باید باید حداقل به سطح B1 زبان آلمانی تسلط داشته باشید.

مهاجرت تحصیلی به آلمان در مقطع فوق لیسانس

ادامه ی تحصیل در مقطع فوق لیسانس آلمان در دانشگاه ها علاوه بر زبان آلمانی، زبان انگلیسی هم تدریس می‌شود و دانشجو باید مدرک زبان آلمانی B1 یا آیلتس ۶ به بالا را داشته باشد؛ باید در مقطع لیسانس معدل ۱۵ به بالا برای رشته های زبان انگلیسی و ۱۳ به بالا رشته‌های زبان آلمانی، کسب کرده باشد.

 

مهاجرت تحصیلی به آلمان در مقطع دکتری

برای شرکت در این مقطع بالطبع باید ابتدا مدرک کارشناسی ارشد را ارائه دهد و داشتن آیتلس ۶ به بالا الزامیست؛ دانشجو باید در رابطه با رشته‌ی انتخابی خود یک پروژه‌ی تحقیقاتی قبل از پذیرش ارائه دهد و باید برای خود یک استاد راهنما در دانشگاه‌های این کشور که با دانشجو زمینه ی تحقیقاتی مشترکی داشته باشد انتخاب کند و استاد را در پذیرش وی در مقطع PHD یا همان دکتری متقاعد سازد.

مدارک لازم جت دریافت پذیرش تحصیلی آلمان

  • ارائه‌ی مدرک تحصیلی قبل به همراه ریز نمرات
  • ارائه‌ی اصل و کپی گذرنامه فرد متقاضی
  • ارائه‌ی کپی شناسنامه فرد متقاضی تحصیل در کشور آلمان
  • ارائه‌ی ۷ قطعه عکس رنگی در سایز ۴در۶
  • ارائه‌ی مدرک زبان آلمانی در صورتی که فرد به زبان آلمانی مسلط باشد
  • ارائه‌ی مدرک زبان با حداقل نمره تافل ۵۵۰ و آیلتس ۶.۵: البته این مورد در صورتی الزامی است که فرد مدرک زبان داشته باشد.
  • ارائه‌ی کارنامه قبولی در آزمون سراسری

بیشتر بدانید ——> مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش در دانشگاه های آلمان

 

در انتها باید خاطر نشان کنیم افرادی که قصد مهاجرت تحصیلی به آلمان را دارند باید کلیه مدارک تحصیلی خود را به صورت ترجمه شده به سفارت آلمان ارسال کنند و تا زمانی که کلیه این مدارک از سوی سفارت آلمان تایید نشود دریافت اقامت تحصیلی آلمان امکان پذیر نخواهد بود. مدارکی که در اختیار سفارت آلمان قرار می گیرد ابتدا باید به وسیله وزارت امور خارجه تایید شود و پس از آن سفارت کشور آلمان نیز آن‌ها را تایید خواهد کرد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی آلمان

افراد متقاضی جهت دریافت ویزای دانشجویی آلمان باید شخصا مراجعه نمایند چرا که سفارت این کشور در صورتی که مدارک کامل نباشد درخواست ویزا را رد خواهد کرد. برای بررسی درخواست ویزای افراد متقاضی معمولا ۲ تا ۴ ماه باید انتظار کشید. برای دریافت ویزای تحصیلی آلمان مدارکی لازم است که در ادامه آن‌ها را عنوان خواهیم کرد.

  • تکمیل سه فرم درخواست ویزا که به صورت صحیح تکمیل شده‌اند و به وسیله شخص متقاضی امضا شده‌اند
  • ارائه‌ی پاسپورت معتبر که دارای اعتبار زمانی کافی است
  • ارائه‌ی شناسنامه فرد متقاضی
  • تعهدنامه مالی و گواهی نشان دهنده‌ی تمکن مالی فرد متقاضی
  • ارائه‌ی مدارک نشان دهنده‌ی سابقه شغلی فرد متقاضی
  • ارائه‌ی مدرکی که نشان می‌دهد فرد بیمه سلامتی داشته است

 

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code