ویزای اسپانیا

ویزای اسپانیا

دریافت ویزای اسپانیا

اسپانیا به عنوان یکی از کشورهای پیشرفته‌ی اروپایی شناخته می‌شود که در پیمان شینگن نیز عضویت دارد. هر ساله متقاضیان بسیاری، علاقه‌مند دریافت ویزای اسپانیا هستند و هر روزه نیز آمار این درخواست بیشتر می‌شود. در صورتی که تمایل دارید اقامت کشور اسپانیا را دریافت کرده و کمتر از ۳ ماه در این کشور حضور داشته باشید باید به خاطر بسپارید که دریافت روادید کشور اسپانیا یکی از الزامات برای اخذ اقامت می‌باشد.

انواع ویزای اسپانیا

نوع ویزایی که متقاضیان دریافت می‌کنند به هدفی که برای سفر به اسپانیا دارند و مدت زمان اقامت آن‌ها در کشور اسپانیا بستگی بسیار زیادی دارد و می تواند متغیر باشد. متقاضیان با در نظر گرفتن هدف خود از سفر به کشور اسپانیا می‌توانند نسبت به دریافت ویزاهای کوتاه مدت که مدت زمان آن‌ها کمتر از ۹۰ روز است و یا ویزاهای بلند مدت که بیشتر از ۹۰ روز اقامت را در پی خواهند داشت اقدامات لازم را انجام دهند.
در خصوص ویزاهای کوتاه مدت انواع ویزای توریستی اسپانیا که تنها برای گردش و بازدید از مناطق و جاذبه‌های دیدنی اسپانیا است و ویزای تجاری و یا کاری که هدف از صدور آن‌ها اشتغال به کار و تجارت است و ویزای ترانزیت فرودگاه که مخصوص متقاضیانی است که قصد سفر در محدوده‌ی شینگن را داشته اما نمی‌توانند از فرودگاه این کشور خارج شوند را نام برد. البته ویزای ترانزیت سیمن نیز وجود دارد که موجب می‌شود متقاضیانی که در محدوده‌ی شینگن سفر می‌کنند و قصد دارند به کشوری خارج از این محدوده بروند به مدت ۵ روز در محدوده‌ی شینگن اقامت داشته باشند.
در خصوص ویزای بلند مدت نیز می‌توان ویزای دانشجویی اسپانیا را نام برد که امکان تحصیل و زندگی در کشور اسپانیا را به مدت طولانی برای متقاضیان فراهم می‌نماید.

اطلاعات بیشتر—–>

ویزای توریستی اسپانیا

ویزای تجاری اسپانیا

ویزای کار اسپانیا

ویزای دانشجویی اسپانیا

مدارک لازم جهت اخذ ویزای اسپانیا

  • ارائه‌ی شناسنامه فرد متقاضی
  • تکمیل فرم تقاضای ویزای اسپانیا که باید حتما با خودکار آبی به صورت حضوری تکمیل شود. البته می‌توان این فرم را به صورت آنلاین نیز تکمیل کرده و پرینت آن را دریافت نمود.
  • ارائه‌ی سه قطعه عکس ۳ در ۴ که باید پس زمینه‌ای سفید داشته باشد و تاریخ گرفتن عکس‌ها بیشتر از ۶ ماه اخیر نباشد.
  • ارائه‌ی بیمه مسافرتی که کلیه‌ی هزینه‌های پزشکی را در مدت زمان اقامت در منطقه‌ی شینگن متحمل شده و پرداخت می‌نماید.
  • ارائه‌ی گذرنامه‌ای معتبر که حداقل ۶ ماه اعتبار دارد و بیشتر از ۱۰ سال نیز از دریافت آن نگذشته باشد و دست کم دو صفحه خالی روبروی یکدیگر باقی مانده باشد.
  • ارائه‌ی کپی از کلیه‌ی صفحات پاسپورت به ویژه صفحات اول و دوم و کلیه صفحاتی که دارای مهر ویزا هستند.

شرایط اخذ ویزای اسپانیا

شرایط اخذ ویزای اسپانیا مورد ویژه‌ای است که متقاضیان باید نسبت به آن توجه ویژه‌ای داشته باشند. رعایت شرایط لازم موجب می‌شود تا دریافت ویزای اسپانیا سریع‌تر انجام شود و متقاضیان مدت زمان کمتری در انتظار باقی بمانند. در ادامه برخی از این شرایط را عنوان خواهیم کرد تا در صورت تمایل با آگاهی بیشتری اقدام به درخواست ویزای اسپانیا نمایید.

  • ارائه‌ی رسید رزرو بلیط مسافرتی به صورت رفت و برگشت به کشور اسپانیا و یا بلیط هواپیما.
  • ارائه‌ی نامه پوششی به وسیله‌ی فرد متقاضی ویزا اسپانیا که در این نامه هدف فرد از مسافرت به اسپانیا و تاریخ دقیق و اطلاعات افرادی که در سفر به اسپانیا به همراه شما خواهند بود به صورت واضح و روشن ذکر شده است.
  • ارائه‌ی مدارکی که نشان‌دهنده‌ی وضعیت شغلی فرد متقاضی است که در خصوص کارمندان شاغل در ادارات دولتی ارائه‌ی ترجمه‌ای رسمی از آخرین حکم کارگزینی الزامی است اما کارمندانی که در بخش خصوصی فعالیت دارند باید مدرکی که نشان دهنده‌ی اشتغال به کار آن‌ها بر روی سربرگ رسمی شرکت وجود دارد و به زبان اسپانیایی و یا انگلیسی نوشته شده است. در خصوص افرادی که صاحب کمپانی خصوصی هستند ارائه‌ی ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت در کنار رزومه‌ی کمپانی به زبان انگلیسی لازم می‌باشد و از اصل مدارک نیز باید ۲ سری به زبان فارسی ارائه دهند.
  • مدرک گواهی اشتغال برای دانشجویان و افرادی که عضو هیئت علمی دانشگاه هستند، ارائه‌ی کارت بین المللی دانشجویی و یا حتی عضویت هیئت علمی می‌تواند کافی باشد. در مورد مشاغل آزاد نیز ارائه‌ی ترجمه‌ای از جواز کسب و یا کارت بازرگانی الزامی می‌باشد.
  • ارائه‌ی رسید رزرو هتل در کشور اسپانیا و یا محلی که برای اقامت در نظر گرفته شده است.
  • ارائه‌ی فیش حقوقی ۶ ماه اخیر.
  • ارائه‌ی مدرکی که نشان دهنده‌ی گردش مالی حساب فرد متقاضی در کنار مهر و استامپ اصلی بانک که در ارتباط با ۶ ماه اخیر است.
  • ارائه ترجمه‌ای صحیح و دقیق از سند مالکیت در کنار دو سری کپی از ان به زبان فارسی.
  • ارائه‌ی مدرکی که نشان دهنده‌ی گردش مالیاتی ۳ سال گذشته فرد متقاضی می‌باشد.

متقاضیانی که به صورت خانوادگی و دسته‌جمعی قصد اخذ ویزای اسپانیا را دارند باید برای هر کدام از افراد فرم جداگانه‌ای را تکمیل نمایند. افرادی که سن آن‌ها بیشتر از ۱۲ سال است باید برای انجام انگشت نگاری به سفارت اسپانیا و یا دفاتری که زیر نظر این سفارت است مراجعه نمایند. پیش از ارائه‌ی مدارک به سفارت اسپانیا باید از کلیه‌ی مدارک کپی گرفته شود و در کنار اصل مدارک به سفارت اسپانیا تحویل داده شود.
مدارک اصلی زمانی که با کپی آن‌ها منطبق باشند به متقاضی دریافت ویزای اسپانیا بازگردانده خواهد شد اما کپی مدارک برای انجام بررسی بیشتر در سفارت اسپانیا باقی خواهد ماند. کلیه‌ی مدارکی که به زبان فارسی هستند باید به زبان انگلیسی نیز ترجمه شده و تحویل سفارت اسپانیا شوند. هزینه‌ای که هر فرد متقاضی برای دریافت ویزای اسپانیا باید پرداخت کند ۶۰ یورو می‌باشد اما این مبلغ برای کودکانی که در محدوده‌ی سنی ۶ تا ۱۲ سال قرار دارند تنها ۳۵ یورو خواهد بود.
هزینه‌های تعیین‌شده باید به‌صورت نقدی در سفارت اسپانیا پرداخت شود و نمی‌توان به‌وسیله کارت این مبالغ را پرداخت نمود. در خصوص تکمیل فرم‌های تقاضا باید از خودکار و یا مرکب آبی استفاده کرد و که در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد به زبان انگلیسی و اسپانیایی هست به همین دلیل باید به زبان اسپانیایی و یا انگلیسی تسلط کافی داشت.

اطلاعات بیشتر—–> سفارت اسپانیا

 

۱.۳ (۲۶.۶۷%) ۳ votes
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code