ویزای-توریستی-کانادا

ویزای توریستی کانادا

انواع ویزا کانادا
نخستین گامی که علاقه‌مندان به کشور کانادا باید بردارند اخذ ویزای کانادا است که این کار با در نظر گرفتن هدفی که فرد از رفتن به کانادا دارد انجام شده و با توجه به این مساله یکی از انواع مختلف ویزا برای هر فرد صادر می‌شود. اخذ ویزای مسافرتی به کانادا با در نظر گرفتن شرایط مختلف متنوع بوده و اخذ ویزای متناسب با هدف و شرایط هر فرد موجب زندگی بهتر در کانادا خواهد شد و موجب می‌شود افراد از شرایط بهتری در کانادا برخوردار باشند. در ادامه انواع ویزا کانادا را معرفی خواهیم کرد تا بتوانید آشنایی بیشتری داشته باشید.
ویزای توریستی کانادا
یکی از انواع ویزا کانادا که می‌توان نام برد ویزای توریستی کانادا است که تنها برای افراد متقاضی با هدف تفریح و سفر به کانادا صادر خواهد شد. اخذ ویزای گردشگری کانادا می‌تواند به شکل یک بار ورود صادر شود و یا متقاضیان ویزای سفر به کانادا را به صورت چندبار ورود در اختیار داشته باشند. البته اخذ ویزای سفر به کانادا به هر شکلی که صادر شود مدت زمان معینی داشته و پس از اتمام زمان آن باطل خواهد شد و هیچ اعتباری ندارد.
با توجه به نامی که هر کدام از ویزاهای توریستی کانادا دارند می‌توانید نسبت به دریافت ویزای گردشگری کانادا اقدام کرده و یک یا چند بار اجازه ورود به کشور کانادا را داشته باشید. اخذ ویزای سفر به کانادا می‌تواند اشکال گوناگونی داشته باشد اما هر کدام از آن‌ها دارای مدت زمان معینی هستند و ویزای مولتی کانادا یا همان ویزای چندبار ورود به کانادا دارای اعتبار ۱۰ ساله است اما این ویزا برای ایرانیانی که اقدام به اخذ ویزای گردشگری کانادا می‌‌کنند دارای اعتبار ۵ ساله است و علت آن نیز اعتبار ۵ ساله پاسپورت ایرانیان است.
مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی کانادا:
ـ تکمیل فرم تقاضای ویزای کانادا
ـ ارائه‌ی عکس رنگی با زمینه‌سفید
ـ ارائه‌ی سند ملکی به صورت ترجمه شده
ـ ارائه‌ی شناسنامه به صورت ترجمه شده
ـ ارائه‌ی پاسپورت اصلی قدیمی و جدید
ـ عرضه‌ی کلیه مدارک بانکی همچون صورتحساب گردش مالی طی ۶ ماه آخر حساب بانکی و ارائه‌ی نامه تمکن مالی
ـ ارائه‌‌ی دعوتنامه دریافت شده از سوی یکی از اقوام و شهروندان کانادایی
ویزای سرمایه گذاری در کانادا
یکی از راه‌های اخذ ویزای مهاجرت به کانادا مشارکت در سرمایه گذاری کانادا است که در پی آن می‌توانید نسبت به اخذ ویزای سرمایه گذاری کانادا اقدام نمایید. سرمایه‌گذاران برای دریافت ویزای سرمایه گذاری کانادا می‌توانند در برنامه‌ای که دولت فدرال برای سرمایه‌گذاری تعیین کرده‌اند و یا به وسیله‌ی سرمایه‌گذاری برنامه کبک مشارکت داشته و به این وسیله ویزای سفر به کانادا را دریافت نمایند. البته دریافت ویزای سرمایه‌گذاری در کانادا برای تمام افراد میسر نیست و تنها افرادی امکان سرمایه‌گذاری در کانادا را به دست می‌آورند که شرایط تعیین شده از سوی دولت کشور کانادا را داشته باشند.
شرایط دریافت ویزای سرمایه‌گذاری در کانادا:
ـ اثبات تمکن مالی فرد متقاضی و امکان اداره مالی خانواده در کشور کانادا
ـ تطابق میزان دارایی فرد با مبلغ ۱.۶۰۰.۰۰۰ دلار کانادا و امکان سرمایه‌گذاری مبلغ ۸۰۰.۰۰۰ دلار در کشور کانادا
اخذ ویزای تحصیلی کانادا
دانشگاه‌های کانادا جزو برترین دانشگاه‌های جهان شناخته می‌شوند که افراد بسیاری علاقه‌مند به ادامه تحصیل در این دانشگاه‌ها هستند. یکی دیگر از روش‌های اخذ ویزای سفر به کانادا ادامه تحصیل می‌باشد که در این روش دانشجویان و علاقه‌مندان اقدام به اخذ ویزای تحصیلی کانادا می‌کنند. برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا دانشجویان موظف به ارائه‌ی نامه پذیرش از سوی موسسات آموزشی مشخص شده هستند. مدارک دیگری نیز برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا مورد نیاز است که در ادامه آن‌ها را عنوان خواهیم کرد:
ـ ارائه‌ی اصل گذرنامه( پاسپورت)
ـ عرضه‌ مدرک عدم سوء پیشینه
ـ ارائه‌ی نامه‌ی پذیرش از سوی دانشگاه مورد نظر
ـ ارائه‌ی نامه REFRENCE صادر شده از سوی سفارت کانادا
ـ عرضه‌ی ۲ قطعه عکس رنگی با زمینه سفید
ـ ارائه‌ی مدارکی که نشان دهنده قدرت مالی بالای فرد متقاضی باشد: همچون نامه تمکن مالی، نامه‌ی تمکن مالی فرد حامی، ارائه‌ی نامه وام دانشجویی و مدرک واریزی تحصیل
ـ ارائه‌ی نامه‌ای مبنی بر تایید مجوز تحصیلی که از سوی سفارت کانادا صادر می‌شود
اخذ ویزای کار در کانادا
از آنجایی که وضعیت اقتصادی و تحقیقاتی و پژوهشی کانادا در شرایط خوبی قرار دارد و مالیات و هزینه‌ها در این کشور آمار بسیار پایینی را به خود اختصاص داده موجب شده تا اخذ ویزای کار در کانادا یکی از اهداف سفر به کانادا شناخته شود. برای اخذ ویزای کار در کانادا باید کمپانی و یا فردی که قصد کار پیش او را دارید اقامت دائم کشور کانادا را داشته باشد.
یکی دیگر از راه‌های اخذ ویزای کار در کانادا تایید مجوز کار صادر شده از سوی اداره مهاجرت کشور کانادا به وسیله اداره منابع انسانی کانادا می باشد که در صورت تایید این مجوز تاثیرات منفی در رشد اقتصادی کانادا ایجاد نخواهد شد. اخذ ویزای سفر به کانادا بنابر اهداف گوناگونی صورت می گیرد که یکی از این اهداف کار و یافتن شغل مناسب در کانادا می‌باشد.
مدارک لازم برای اخذ ویزای کار در کانادا:
ـ داشتن گذرنامه ( پاسپورت) معتبر
ـ عرضه‌ی گواهینامه کاری همچون استخدام فرد متقاضی برای کار در شرکتی که در کانادا قرار دارد
ـ عرضه‌ی مدارک نشان دهنده اقامت شما در کشور مورد نظر
ـ عرضه‌ دو قطعه عکس با پس زمینه سفید
ـ تکمیل فرم مخصوص دریافت ویزای کانادا
اخذ ویزای تحقیقاتی کانادا
متقاضیانی که تمایل به تبادل اطلاعات فرهنگی و علمی بین کشور خود و کانادا دارند می‌توانند نسبت به اخذ ویزای تحقیقاتی کانادا اقدامات لازم را انجام دهند. اغلب افرادی که در شرایط علمی و تحقیقاتی ویژه‌ای قرار دارند نسبت به اخذ ویزای پژوهشی کانادا به سفارت این کشور مراجعه می‌کنند. متقاضیان اخذ ویزای سفر به کانادا پس از دریافت پذیرش نامه از سوی دانشگاه مورد نظر خود می‌توانند ویزای تحقیقاتی کانادا را نیز دریافت نمایند.
آن دسته از افرادی که برای اخذ ویزای پژوهشی کانادا اقدام می‌کنند و هزینه سفر را خود تقبل می‌نمایند باید مدارکی را ارائه دهند که نشان‌دهنده‌ی تمکن مالی آن ها باشد تا بتوانند ویزای تحقیقاتی کانادا را دریافت کنند و بتوانند کلیه هزینه‌های تحصیلی و زندگی در کشور کانادا را بپردازند.
اخذ سوپر ویزای والدین کانادا
والدین و پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌هایی که فرزندان و یا نوه‌های آن ها در کشور کانادا اقامت دائم دارند این امکان را دارند که نسبت به اخذ سوپر ویزای والدین کانادا اقدام نمایند. اخذ سوپر ویزای والدین کانادا به عنوان یک ویزا با مدت اعتبار طولانی شناخته می‌شود اما والدینی که فرزندان و نوه‌های آن‌ها در کشور کانادا اقامت دارند تنها می‌توانند به مدت ۲ سال در این کشور اقامت نمایند.
اخذ ویزای سفر به کانادا برای والدین و پدربزرگ ها و مادربزرگ ها نیز به شکل یک بار ورود و یا چندبار ورود صادر خواهد شد که مدت اعتبار آن نیز ۱۰ ساله است ولی به دلیل اعتبار کم پاسپورت ایرانیان مدت اعتبار این ویزا نیز برای آن ها تنها ۵ سال است و هر بار والدین می‌توانند ۲ سال در کنار فرزندان خود باشند و اقامت در کانادا داشته باشند.

لطفا با امتیازدهی به این مقاله ما را یاری فرمائید
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code