ویزای-دانشجویی-آلمان

ویزای دانشجویی آلمان

ویزای دانشجویی آلمان

دانشگاه‌های آلمان از نظر زیرساخت‌های تحقیقاتی، اساتید مجرب، کیفیت آموزش عالی، تحصیل رایگان و چشم‌انداز در سطح بالایی به سر می‌برد. این دلایلی محکمی است که دانشجویان از سراسر دنیا خواهان اخذ پذیرش از دانشگاه‌های آلمان و ویزای دانشجوی آلمان باشند.
اولین گام برای تحصیل در آلمان ، اخذ پذیرش از موسسات و دانشگاه های آلمان است اما تنها داشتن نامه پذیرش از یکی از دانشگاه‌های آلمان موجب نمی‌شود شما موفق به تحصیل در آلمان شوید. برای تحصیل در آلمان، شما نیاز به اخذ ویزای تحصیلی آلمان دارید. در این مقاله ما به دنبال آن هستیم که تمامی شرایط اخذ ویزای تحصیلی آلمان را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.
در ابتدای امر، بعد از اخذ پذیرش از دانشگاه آلمانی، باید اقدام به رزرو وقت مصاحبه در سفارت آلمان نمایید. امکان درخواست ویزای دانشجویی آلمان تنها به صورت آنلاین بوده و از طریق سایت رسمی سفارت آلمان مقدور می‌باشد. در گرفتن وقت سفارت آلمان جهت مصاحبه باید در نظر داشته باشید که زمانبندی صحیحی نسبت به رزرو وقت سفارت آلمان داشته باشید تا به مشکلی برنخورید. در ابتدا به تاریخ شروع ترم در دانشگاه‌های آلمان توجه کنید و ثانیا در نظر گرفتن حداقل ۸ هفته از روزی که مصاحبه انجام می‌شود تا اینکه ویزای تحصیلی آلمان صادر می‌شود.
ویزای دانشجویی آلمان که از سفارت دریافت می‌کنید دارای اعتبار ۳ ماهه می‌باشد که متقاضی در زمان ورود به کشور آلمان می‌بایست به اداره امور اتباع خارجه آلمان مراجعه کند و ویزای تحصیلی آلمان خود را یک الی دو سال تمدید نماید.
هزینه دریافت ویزای تحصیلی آلمان از سال ۲۰۰۸ به مبلغ ۶۰ یورو است که باید از طریق حواله انتقال وجه به نام کنسولگری آلمان پرداخت نمایید. باید در نظر داشته باشید که هزینه ویزای دانشجویی آلمان قابل برگشت نیست و در صورت ریجکت شدن به شما بازپرداخت نمی‌شود.
مدرک زبان برای اخذ روادید دانشجویی آلمان بسته به تحصیل شما به زبان انگلیسی یا آلمانی به این ترتیب است که برای افرادی که قصد تحصیل به زبان انگلیسی در دانشگاه‌های آلمان را دارند، نیاز به مدرک آیلتس با نمره حداقل ۶ یا تافل با حداقل نمره ۸۰ می‌باشد. و افرادی که به زبان آلمانی قصد تحصیل در آلمان را دارند، باید مدرک زبان آلمانی B2 را داشته باشند.

انواع ویزای دانشجویی آلمان

انواع ویزای تحصیلی آلمان به شرح زیر است:

  • ویزای دوره یادگیری زبان آلمانی- این نوع ویزا برای افرادی صادر می‌شود که می‌خواهند زبان آلمانی یاد بگیرند.
  • ویزای دانشجویان متقاضی با هدف ادامه تحصیل- افرادی که قصد تحصیل در دانشگاه‌های آلمان را دارند و در جستجوی رشته مناسب تحصیلی در دانشگاه‌های آلمان هستند و یا فعلا نتوانستند از طرف دانشگاه مربوطه نامه پذیرش دریافت کنند.
  • ویزای تحصیلی آلمان- این ویزا در زمانی که شما توانسته‌اید پذیرش دانشگاه آلمانی را بگیرید صادر می‌شود.

بیشت بدانید ——-> مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش در دانشگاه های آلمان

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تحصیلی آلمان

  • نامه پذیرش از دانشگاه‌های آلمان
  • پاسپورت با اعتبار حداقل شش ماه و دو عدد کپی از آن
  • ترجمه گواهی پایان دوره سه سال متوسطه و گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی
  • ترجمه گواهی پایان دوره لیسانس و یا فوق لیسانس
  • فرم درخواست ویزا که به طور کامل پر شده باشد
  • عکس رنگی با فرمت پاسپورتی
  • ترجمه شناسنامه و دو عدد کپی از آن
  • گواهی پیشتیبانی مالی که به دو صورت می‌توانید به سفارت آلمان ارائه دهید: یا گواهی تمکن مالی با ارزش مالی ۸۶۰۰ یورو یا ضمانت نامه از طرف یکی از بستگان یا آشنایان متقاضی اخذ ویزای دانشجویی آلمان که در این کشور سکونت دارد.
  • در صورت وجود مدارکی دال بر سابقه شغلی
  • هزینه ۶۰ یورویی جهت صدور ویزای تحصیلی آلمان
  • انگیزه نامه

اطلاعات بیشتر ————-> مدارک مورد نظر جهت اخذ ویزای تحصیلی در آلمان

نحوه‌ی مصاحبه در سفارت آلمان

عامه افرادی که برای ویزای تحصیلی آلمان اقدام می‌کنند تصورشان این است که روند مصاحبه در سفارت آلمان بسیار مشکل می‌باشد. معمولا متقاضیان اخذ روادید تحصیلی آلمان پیش از آغاز مصاحبه در سفارت آلمان دچار استرس‌های زیادی می‌شوند. از جمله این استرس‌ها در زمان مصاحبه این است که افراد تصور می‌کنند باید زبان انگلیسی یا آلمانی را همچون زبان مادری خود حرف بزنند و زمانی که جهت مصاحبه در سفارت آلمان باید صرف کنند در حدود یک ساعت است. در صورتی که آفیسر سفارت آلمان به زحمت ۵ الی ۱۰ دقیقه با شما به گفتگو می نشیند که بخشی زیادی از زمان صرف تحویل مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی آلمان می‌شود. و در حدود ۳ الی ۴ دقیقه هم از شما خواسته می‌شود خود را به طور مختصر معرفی و انگیزه‌تان از تحصیل در آلمان را بگوید.
آفیسر مستقر در سفارت آلمان از استرس‌ها و شرایط متقاضیان ویزای تحصیلی آلمان آگاه هستند و از شما توقع ندارد بدون هیچ اشتباهی و به طور روان به زبان آلمانی یا انگلیسی سخن بگویید.
اگر دوره دانشگاهی شما به زبان آلمانی باشد باید به زبان آلمانی مصاحبه را انجام دهید و اگر قصد تحصیل به زبان انگلیسی در آلمان دارید مجبورید به زبان انگلیسی مصاحبه را انجام دهید. توصیه می شود قبل از مصاحبه برای سوالاتی چون چند خواهر و برادر دارید، شغل والدین‌تان چیست، رشته تحصیلی دانشگاهی‌تان در ایران چیست، علت ادامه تحصیل در دانشگاه‌های آلمان چیست، آمادگی پیدا کنید. مطمئن باشید که کارمند سفارت آلمان شما را برای چند اشتباه گرامری ریجکت نخواهد کرد ولی سعی کنید از نظر دانش زبانی در شرایط خوبی باشید.
نکاتی که متقاضیان ویزای تحصیلی آلمان باید به آن توجه کنند:

  • در زمان مصاحبه برای ویزای تحصیلی آلمان حتما باید خودتان حضور داشته باشید و کسی نیز همراه‌تان نباشد.
  • توجه کنید که پاسپورت‌تان در طول مدت اقامت آلمان اعتبار داشته باشد.
  • در نظر داشته باشید که با مدارک ناقص ویزای تحصیلی آلمان صادر نمی‌شود.
  • توجه کنید که عکس خود را به فرم درخواست ویزای آلمان نچسبانید.
  • در شرایطی که متقاضی ویزای تحصیلی آلمان برای امنیت حوزه شنگن خطر داشته باشد ویزای او ریجکت می‌شود.
  • در صورت ریجکت شدن ویزای دانشجویی آلمان، به فرد در مورد دلایل اصلی آن اطلاع رسانی می‌شود.
  • امکان دارد که اصل مدارک تحصیلی آلمان در زمان ورود به فرودگاه آلمان از فرد تقاضا شود.
  • گذرنامه فرد متقاضی ویزای تحصیلی آلمان در طول زمان بررسی درخواست ویزا در سفارت آلمان نگه داشته می‌شود.
  • هیچ تضمینی برای صدور ویزای شنگن آلمان از طرف سفارت وجود ندارد.
۴.۸ (۹۷%) ۲۱۳ votes
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code