ویزای-دانشجویی-مالزی

ویزای دانشجویی مالزی

ویزای دانشجویی مالزی

دانشجویانی که متقاضی تحصیل در دانشگاه­های مالزی هستند برای اینکه بتوانند وارد این کشور آسیایی شوند باید ویزای دانشجویی مالزی را اخذ نمایند. مدت اعتبار ویزای دانشجویی مالزی یک سال بوده اما دانشجویان می­توانند در طول مدت تحصیل خود آن را تمدید نمایند. دانشجویانی که از طریق اخذ ویزای توریستی قصد ورود به مالزی را دارند باید در نظر داشته باشند باتوجه به قوانینی که در این کشور حاکم است امکان ورود با ویزای توریستی برای دانشجویان وجود ندارد. از سوی دیگر نمی­توان ویزای توریستی را به ویزای دانشجویی مالزی تغییر داد.

باتوجه به این موارد دانشجویانی که تحصیل در مالزی را انتخاب کرده­اند باید پس از اخذ نامه پذیرش که از سوی دانشگاهی معتبر در مالزی صادر شده مدارک تکمیلی خود را به دانشگاه ارسال کنند. پس از ارسال مدارک دانشجویان باید به سفارت مالزی در کشور خود مراجعه کرده و مراحل دریافت ویزای دانشجویی مالزی را نیز انجام دهند. پروسه دریافت ویزای دانشجویی مالزی حدود ۶ تا ۸ هفته به طول خواهد انجامید و پس از این مدت نامه تائید ویزا صادر شده و دانشگاه موردنظر آن را به آدرس پستی ارائه شده از سوی متقاضی ارسال خواهد کرد. دانشجویان پیش از سفر به مالزی باید ویزای سوشیال خود را نیز دریافت کنند تا در هنگام سفر با هیچ مشکلی مواجه نشوند.

کلیه مراحل دریافت ویزای دانشجویی مالزی به وسیله دانشگاه و یا مؤسسات معتبر انجام شده و دانشجویان تنها باید مدارکی که لازم است ارائه کرده و هزینه­های لازم را پرداخت نمایند. دانشجویانی که تمایل دارند همراهان خود را نیز وارد کشور مالزی کنند باید در نظر داشته باشند که شرایط اخذ ویزای همراه برای آن­ها کمی متفاوت است. اخذ ویزای دانشجویی مالزی و ویزای همراه در دانشگاه­های دولتی به­صورت همزمان انجام شده و دانشگاه موردنظر کلیه مراحل را انجام می­دهد.

در دانشگاه­های خصوصی دانشجویان باید شخصاً مراحل دریافت ویزای دانشجویی مالزی و همچنین ویزای همراه این کشور را انجام دهند. البته براساس قوانین کشور مالزی دانشجویانی که به تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا اشتغال دارند می­توانند ویزای همراه مالزی را نیز دریافت کنند. نکته­ای که بسیار حائز اهمیت است این که دریافت ویزای دانشجویی مالزی تنها اجازه می دهد متقاضیان در این کشور اقامت داشته باشند و امکان انجام کار وجود ندارد. قوانینی که کشور مالزی دراین­خصوص تصویب کرده سختگیری­های بسیار زیادی داشته و دانشجویان اجازه ندارند تا اتمام دوران تحصیلی خود هیچ فعالیت اقتصادی داشته باشند.

مدت زمان در نظر گرفته شده برای ویزای دانشجویی مالزی حدود یک سال است و دانشجویان باید یک تا دو ماه پیش از اتمام اعتبار ویزای خود نسبت به تمدید آن به وسیله دانشگاه و یا مؤسسات اعزام دانشجو به مالزی اقدامات لازم را انجام دهند. هم­اکنون قوانینی در مالزی وجود دارد که براساس آن ویزای دانشجویی مالزی به شکل چند ورودی صادر شده و به این وسیله دانشجویان می­توانند چندین بار وارد کشور مالزی شده و یا از آن خارج شوند.

مدارک لازم جهت تقاضای ویزای دانشجویی مالزی

دانشجویانی که تمایل دارند ویزای دانشجویی مالزی را دریافت کنند باید شرایط لازم را داشته و مدارکی را تهیه کنند. پس از تهیه کلیه مدارک باید آن­ها را ارائه دهند تا مراحل دریافت ویزای دانشجویی مالزی انجام شده و متقاضیان اجازه ورود به کشور مالزی را نیز داشته باشند. مدارک لازم جهت تقاضای ویزای دانشجویی مالزی عبارتند از:

  • ارائه فرم تقاضای ویزای دانشجویی مالزی که کامل شده و توسط دانشجوی متقاضی امضاء شده است
  • ارائه دو قطعه عکس با اندازه پاسپورت
  • ارائه دو عدد کپی از پاسپورت توسط فرد متقاضی
  • ارائه سوابق علمی و تحقیقاتی دانشجویان متقاضی
  • ارائه مدرک دوره تحصیلی تمام­وقت که توسط وزارت امور داخلی تائید شده است
  • ارائه مدارکی که نشان­دهنده تمکن مالی دانشجویان متقاضی بوده و امکان پرداخت شهریه دوره تحصیلی و دیگر هزینه­های لازم را دارند.
  • ارائه مدرکی که نشان­دهنده سلامت شخص متقاضی است

مراحل تقاضای ویزای دانشجویی مالزی

افرادی که تمایل دارند ویزای دانشجویی مالزی را دریافت کنند می­توانند به­صورت مستقیم به مؤسسات آموزشی مراجعه کرده و درخواست اخذ ویزای دانشجویی مالزی را ارائه دهند. در این حالت دیگر متقاضیان نیازی نخواهند داشت تا به اداره مهاجرت مراجعه نمایند. تبعیت از شرایطی که مؤسسات آموزشی تعیین کرده­اند موجب می­شود تا افراد بتوانند درخواست خود را در مدت زمان کوتاه­تری ارائه داده و ویزای دانشجویی مالزی را نیز دریافت کنند. البته متقاضیان باید در نظر داشته باشند که مدت اعتبار پاسپورت آن­ها باید بیشتر از یک سال باشد و چنانچه اعتبار آن کمتر باشد درخواست متقاضی رد شده و بررسی نخواهد شد.

پس از این مرحله متقاضیان باید تائید پذیرش را دریافت کنند که ممکن است کمی به طول بیانجامد اما در اغلب موارد نتیجه درخواست پذیرش در مدت ۷ روز ارسال خواهد شد. چنانچه درخواست پذیرش دانشجویان متقاضی با موفقیت همراه باشد آن­ها موظف هستند مدارکی را ارائه دهند که برای صدور ویزا الزامی است. پس از این مرحله موسسه آموزشی موردنظر روند دریافت ویزای دانشجویی مالزی را دنبال خواهد کرد و پس از دریافت نامه تائید ویزای دانشجویی آن را برای دانشجویان متقاضی ارسال خواهد نمود.

دانشجویان متقاضی دریافت ویزای دانشجویی مالزی پیش از ورود به این کشور باید در خصوص محل فرودگاه و تاریخ دقیق و ساعت پرواز خود اطلاعاتی را به موسسه آموزشی موردنظر بدهند. شخصی به نمایندگی از موسسه آموزشی وارد فرودگاه مالزی شده و در محل بازرسی مهاجرت حضور خواهد یافت و دانشجویان در بدو ورود با او روبه­رو خواهند شد. پس از آن ویزای دانشجویی مالزی به همراه کد دانشجویی ملی در اختیار دانشجویان قرار داده خواهد شد.

پس از این مرحله دانشجویان متقاضی باید منتظر دریافت برچسب دانشجویی خود باشند که در مدت ۲ هفته به همراه ویزای دانشجویی به اداره مهاجرت مالزی ارسال خواهد شد.

هزینه ویزای دانشجویی مالزی

هزینه­ای که دانشجویان بابت اخذ ویزای دانشجویی مالزی باید بپردازند باتوجه به کشور مبدأ می­تواند متفاوت باشد اما دانشجویان باید مبلغ ۲۹.۴۱ دلار آمریکا را در نظر داشته باشند. البته اغلب دانشجویان مبلغی در حدود ۱۷.۶۵ دلار آمریکا را به­عنوان هزینه ویزای دانشجویی مالزی می­پردازند. دانشجویانی که موفق به اخذ ویزای دانشجویی مالزی می­شوند این امکان را خواهند داشت که وارد دانشگاه معتبری در کشور مالزی شوند و تحصیلات خود را در مقاطع مختلف تحصیلی ادامه دهند. تحصیل در دانشگاه­های مالزی دارای مزایای بسیاری است که مهم­ترین آن­ها بهره­مندی از امکان تحصیل در کشورهایی همچون آمریکا و کانادا است.

 

لطفا با امتیازدهی به این مقاله ما را یاری فرمائید
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code