ویزای-شنگن-آلمان

ویزای شینگن آلمان

کشور آلمان به عنوان یکی از اعضای پیمان شینگن محسوب می‌شود و افرادی که قصد سفر به این کشور زیبا را دارند باید ویزای شینگن آلمان را دریافت نمایند. فرد متقاضی در زمان ارائه درخواست برای مصاحبه باید حضور داشته باشد.

شرایط اخذ ویزای شینگن آلمان

متقاضیان می‌توانند برای دریافت ویزای شینگن آلمان به تمام سفارت خانه‌های کشورهای عضو پیمان شینگن مراجعه کنند. چنانچه کشور آلمان به عنوان پرقدرت‌ترین و پیشرفته‌ترین کشور اتحادیه اروپا و پیمان شینگن به حساب نیاید، مسلماً یکی از پرچم‌داران در این فهرست خواهد بود. به همین دلیل کشور آلمان نسبت به سایر کشورهای اروپا بالاتر است.

ویزای کشور آلمان با عنوان‌های مختلفی در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد که مهم‌ترین آن‌ها ویزای کار آلمان، ویزای تحصیلی آلمان و یا ویزای توریستی آلمان است. درصورتی‌که بخواهید از این ویزاها استفاده کنید باید شرایط لازم را داشته باشید که مدت‌زمان اقامت، هدف سفر و سوابق رفتاری و میزان سرمایه‌ مادی نقش بسیار مهمی در تعیین آن دارد.

کسانی که می‌خواهند با ویزای شنگن آلمان سفر کنند باید بعداز اینکه پیش‌نیازهای موردنیاز را مهیا ساختند در زمان معین‌شده از طریق سفارت آلمان در مصاحبه حضوری شرکت نمایند.

مدارک لازم برای ویزای شینگن آلمان

مدارک لازمی که باید برای اخذ ویزای شینگن آلمان ارائه دهید به شرح زیر است:

  • اصل گذرنامه بااعتبار دست‌کم ۳ ماه بیشتر از تاریخ ویزای درخواستی.
  • فرم درخواست ویزا (از سایت سفارت دریافت نمایید)
  • کارت ملی و شناسنامه.
  • ۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس‌زمینه سفید بدون روتوش.
  • چنانچه پیش‌ازاین ویزای شنگن و یا ویزای کشور معتبر دیگری را دریافت نموده‌اید باید یک کپی از آن مدارک و مهرهای ورود و خروج ارائه دهید.
  • نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی.
  • گواهی بازنشستگی (برای افراد بازنشسته).
  • گواهی اشتغال به تحصیل (برای دانشجویان).
  • بیمه مسافرتی.
  • سند مالکیت (در صورت وجود).
  • رزرو هتل و بلیت هواپیما.

باید این را بدانید تمام مدارکی که در بالا ذکر شد باید کپی و ترجمه معتبر انگلیسی را ارائه دهید و در خصوص مدارک اشتغال به کار مواردی مانند حکم کارگزینی، اسناد ثبت شرکت– بیلان مالی و رزومه آن، کارت بازرگانی، کارت دانشجویی بین‌المللی و یا عضویت در هیئت‌علمی، پروانه کسب و …موردقبول قرار می‌گیرد.

مدارکی که ارائه داده‌شده، به معنای ویزای شینگن آلمان نیست و سفارت آلمان هیچ تعهدی را در مورد این مسئله قبول نخواهد کرد. مدارکی که از طریق افراد متقاضی ارائه می‌شود به مدت پانزده روز در سفارت نزد کارمندان خواهد ماند و اگر درخواست متقاضیان اخذ ویزای شینگن آلمان قبول و یا رد شود، آن‌ها باید تقریباً دویست هزار تومان برای بررسی مدارک خود در سفارت بپردازند.

نکات ضروری اخذ ویزای شینگن آلمان

درصورتی‌که به‌صورت خانوادگی به کشور آلمان سفر می‌کنید باید برای هر یک از اعضای خانواده فرمی را به‌صورت مجزا پرکنید. سایر مدارکی که برای ویزای آلمان موردنیاز است باید برای هر یک از افراد به‌صورت جداگانه ارائه شود. تمام کسانی که بالای دوازده سال سن دارند باید انگشت‌نگاری از آن‌ها گرفته شود.

از تمام مدارکی که به سفارت آلمان می‌دهید باید یک کپی نیز داشته باشید. مدارک اصلی نزد شما بازمی‌گردد و کپی آن‌ها به‌منظور بررسی کامل در اختیار سفارت آلمان قرار می‌گیرد.

دریافت وقت سفارت آلمان

سفارت آلمان سعی بر این دارد که ورود به بخش باجه‌ها را به‌خصوص در فصل تابستان، سریع‌تر انجام دهد. ورود به بخش باجه‌ها، مدت‌ها بعد در ساعاتی که اعلام‌شده است صورت می‌گیرد. درصورتی‌که زودتر از موعد در سفارت حضور پیدا کنید باعث می‌شود که در جلوی درب سفارت به انتظار بنشینید و اگر دیر حضور پیدا کنید منجر به از بین رفتن وقت خواهد شد.

پس‌ازاین که برای گرفتن وقت سفارت آلمان به سایت مربوطه مراجعه نمودید باید مراحل دریافت وقت سفارت را پیگیری نمایید. پس‌ازاین که مطابق باراهنمایی‌های موجود مراحل ثبت‌نام را پشت سر گذاشتید دو ایمیل برای شما ارسال خواهد شد. اولین ایمیل نیم ساعت پس از ثبت‌نام برای شما ارسال می‌شود و در این ایمیل تأییدیه و کد پیگیری موجود هست. دومین ایمیل چند هفته پس از ثبت‌نام برای‌تان ارسال می‌شود که در این ایمیل تاریخ و زمان دقیق مصاحبه به شما اطلاع داده می‌شود.

در جدیدترین فرآیند دریافت وقت سفارت آلمان نزدیک‌ترین وقت سفارت در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد و فرایند دریافت وقت تسهیل شده هست. برای ثبت‌نام در این سامانه تنها به چند دقیقه وقت نیاز خواهید داشت.

پس‌ازاینکه مراحل ثبت‌نام شما به پایان رسید و ایمیل شماره پیگیری را اخذ نمودید، این امکان برای شما وجود ندارد که به سؤال‌های مربوط به وضعیت درخواست و زمان وقت سفارت پاسخ دهید.

سفارت آلمان در فرصت اول، زمان قطعی را برای مصاحبه ویزا از طریق ایمیل را به شما اطلاع‌رسانی می‌کند. در ایمیلی که برای شما ارسال می‌شود یک لینک برای تأیید زمان و یک لینک دیگر برای ابطال زمان وجود دارد. درصورتی‌که پس از یک هفته ایمیل وقت را دریافت نکردید وقت شما به‌صورت خودکار از بین می‌رود.

چنانچه در زمانی که از سوی سفارت آلمان برای شما مشخص‌شده است در سفارت حضور پیدا نکنید و انصراف خود را برای دریافت ویزا اعلام نمایید برای گرفتن وقت جدید دوباره باید ثبت‌نام کنید.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code