ویزا دانشجویی ایرلند

ویزا دانشجویی ایرلند

ویزا دانشجویی ایرلند

سیستم آموزشی که در کشور ایرلند وجود دارد یکی از برترین سیستم‌های آموزشی در سطح بین‌المللی شناخته می‌شود. برخورداری از نظام آموزشی با سطح کیفیتی بالا موجب شده تا هرساله دانشجویان بسیاری اقدام به دریافت پذیرش از دانشگاه-های ایرلند کنند. تحصیل در ایرلند نیازمند اخذ ویزای دانشجویی ایرلند است که به متقاضیان اجازه می‌دهد تحت عنوان دانشجو وارد این کشور شده و از امکانات تحصیلی و آموزشی موجود در ایرلند بهره‌مند شوند.

دانشجویانی که متقاضی تحصیل در ایرلند هستند به دو صورت می‌توانند وارد این کشور شوند. در حالت اول دانشجویان برای ادامه تحصیلات خود در یکی از دانشگاه‌های معتبر ایرلند ویزای دانشجویی این کشور را دریافت می‌کنند. حالت دوم مختص متقاضیانی است که قصد دارند در یک دوره زبان انگلیسی و یا دیگر دوره‌ها شرکت نمایند. اخذ ویزای دانشجویی ایرلند شرایطی را دارد که از سوی متقاضیان باید درنظر گرفته شود و علاقه‌مندان به تحصیل در ایرلند براساس آن اقدام به دریافت ویزای دانشجویی ایرلند کنند.

سیستم آموزش عالی که در کشور ایرلند وجود دارد بخش از نظام بولونیا بوده و این امر موجب شده تحصیل در ایرلند متقاضیان بسیاری را از کشورهای بین‌المللی به سمت خود جذب کند. متقاضیان اخذ ویزای دانشجویی ایرلند باید درنظر داشته باشند که زبان آموزش در دانشگاه‌های ایرلند انگلیسی است. بنابراین متقاضیان باید نسبت به زبان انگلیسی تسلط کافی داشته باشند و چنانچه از دانش کافی در این خصوص بی‌بهره باشند می‌توانند در دوره‌های آموزش زبان در ایرلند و یا کشور خود استفاده کنند.

افرادی که متقاضی دریافت ویزای دانشجویی ایرلند هستند باید درخواست خود را به صورت اینترنتی ارائه دهند. دریافت ویزای دانشجویی C یکی از انواع ویزای دانشجویی در ایرلند است که به متقاضیان اجازه می‌دهد به مدت کمتر از ۳ ماه در این کشور اروپایی به تحصیل بپردازند. متقاضیانی که تمایل دارند مدت زمان بیشتری را در کشور ایرلند حضور داشته و تحصیل کنند می-توانند ویزای دانشجویی D را درخواست داده و اجازه ورود به کشور ایرلند را دریافت کنند.

ویزای دانشجویی صادر شده موجب می‌شود تا متقاضیان اخذ ویزای دانشجویی ایرلند تنها یک‌بار اجازه ورود به این کشور را داشته باشند. چنانچه دانشجویی تمایل داشته باشد برای مدت زمان کوتاهی از ایرلند خارج شود و پس از مدتی مجددا بازگردد باید یک بار دیگر ویزای دانشجویی ایرلند را درخواست کند.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای دانشجویی ایرلند

افرادی که تمایل دارند ویزای دانشجویی ایرلند را دریافت کنند ابتدا باید پذیرش یکی از دانشگاه‌های معتبر ایرلند را اخذ کرده و پس از آن اقدام به کسب ویزای دانشجویی ایرلند نمایند. پس از انتخاب دانشگاه و اخذ پذیرش متقاضیان باید مدارکی را جهت اخذ ویزای دانشجویی ایرلند ارائه دهند که به متقاضیان اجازه می‌دهد در این کشور اروپایی وارد شده و به تحصیلات خود ادامه دهند. مدارک لازم جهت اخذ ویزای دانشجویی ایرلند عبارتند از:

  •  ارائه نامه پذیرش رسمی که از سوی دانشگاه و یا کالج معتبری در ایرلند صادر شده است( متقاضیان اخذ ویزای دانشجویی ایرلند باید درنظر داشته باشند دوره تحصیلی که پذیرفته شده‌اند باید به‌صورت تمام‌وقت بوده و دانشجویان نیز در طول هفته حداقل ۱۵ ساعت را به تحصیل اشتغال داشته باشند)
  •  ارائه مدارکی که نشان‌دهنده تسلط کافی متقاضیان بر زبان انگلیسی است( این مورد درخصوص دانشجویانی که دوره تحصیلی آن‌ها به زبان انگلیسی نیست الزامی نمی‌باشد)
  •  ارائه مدارک مربوط به پرداخت هزینه دوره تحصیلی
  •  ارائه مدارکی که نشان‌دهنده وجود مبلغ ۷۰۰۰ یورو در حساب بانکی فرد متقاضی است
  • ارائه مدارک نشان‌دهنده این که متقاضیان تحصیل در ایرلند حدود ۷۰۰۰ یورو در حساب بانکی خود برای سال‌های پس ازاتمام تحصیلات دارند
  •  ارائه بیمه‌نامه پزشکی خصوصی
  •  توضیح درخصوص وجود هرگونه گپ تحصیلی که در سابقه تحصیلی متقاضی وجود دارد
  •  ارائه نامه‌ای که تائید می‌کند شخص متقاضی پس از اتمام تحصیلات خود رد ایرلند این کشور را ترک کرده و به کشور خود بازمی‌گردد.

روند دریافت اجازه اقامت در ایرلند

درحال حاضر بخش قابل توجهی از دانشجویان کشور ایرلند را افرادی تشکیل می‌دهند که از کشورهای خارج از اتحادیه اروپا وارد این کشور شده‌اند. دانشجویانی که از کشورهای بین‌المللی قصد دارند بیشتر از ۳ ماه در کشور ایرلند اقامت داشته و به تحصیل بپردازند پس از اینکه وارد این کشور اروپایی شدند باید در اداره مهاجرت این کشور نام خود را به ثبت برسانند. پس از ثبت‌نام در اداره مهاجرت متقاضیان دریافت ویزای تحصیلی ایرلند اجازه دارند تنها در مدت زمانی که در گذرنامه مشخص شده در ایرلند اقامت داشته و تحصیل کنند.

دانشجویان بین‌المللی که برای نخستین بار قصد ورود به ایرلند را دارند درصورتی که فرزندی به همراه داشته باشند و یا بخواهند پس از ورود به این کشور نسبت به ورود فرزند خود نیز اقدام نمایند باید درنظر داشته باشند که احتمال دارد اجازه اقامت برای آن‌ها صادر نشود.

کار حین تحصیل در ایرلند

متقاضیان اخذ ویزای دانشجویی ایرلند درصورتی که در دوره‌های مقدماتی برنامه‌های ILEP شرکت کرده باشند پس از ثبت‌نام در اداره مهاجرت شهر محل زندگی خود می‌توانند مهر تائید شماره ۲ را در گذرنامه خود دریافت کنند. دریافت این مهر تائید به متقاضیان اجازه می‌دهد در طول هفته به مدت ۲۰ ساعت به کار حین تحصیل در ایرلند اشتغال داشته باشند. با تمام شدن اعتبار ویزای دانشجویی ایرلند متقاضیان باید توجه داشته باشند که اعتبار مجوز کاری آن‌ها نیز به پایان خواهد رسید.

اشخاصی که تمایل دارند ویزای دانشجویی ایرلند را دریافت کنند می‌توانند حدود ۳ ماه پیش از ورود به ایرلند نسبت به ارائه درخواست خود اقدام نمایند. متقاضیان برای ارائه درخواست خود باید فرم اینترنتی موجود را تکمیل کرده و باتوجه به اطلاعات موجود مدارک و اسناد لازم را آماده سازند. گاهی این احتمال نیز وجود دارد که از متقاضیان اطلاعات بیومتریک آن‌ها نیز درخواست شود که دراین صورت باید تمام اطلاعات خود را به صورت صحیحی ارائه دهند.

مدت زمانی که برای پاسخ به درخواست دریافت ویزای دانشجویی ایرلند وجود دارد حدود ۴ تا ۸ هفته است که دراین خصوص کشور مبدا نیز تاثیرگذار خواهد بود. متقاضیان باید باتوجه به کشوری که در آن اقامت دارند تقاضای اخذ ویزای دانشجویی ایرلند را ارسال نمایند. از نکات دیگری که باید مورد توجه متقاضیان قرار بگیرد عدم خریداری بلیط سفر به ایرلند است. دراین مورد بهتر است متقاضیان تازمانی که کنسولگری ایرلند پاسخ رسمی را درخصوص درخواست ویزای دانشجویی ایرلند ارائه می‌دهد صبر کنند.

 

موسسه دانش گستر کوه نور با بیش از ۱۲ سال سابقه درخشان در زمینه اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی آماده خدمت رسانی به علاقه مندان می باشد. مشاورین موسسه همواره سعی بر آن دارند تا بهترین راهنمایی را به دانشجویان ارائه دهند. جهت مشاوره در زمینه های تحصیل در آلمان تحصیل در اسپانیا و اروپا و همچنین تحصیل در کانادا مشاورین ما آماده ارائه بهترین مشاوره و خدمت رسانی به علاقه مندان می باشند.

لطفا با امتیازدهی به این مقاله ما را یاری فرمائید
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code